Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-01-14, 0:57 1
Zobaczcie sobie filmik "Polska druga Japonia" (wiadomo gdzie).
Przy tej całej propagandzie mediów jestem skłonny twierdzić, że Korea Północna jest jednym z ostatnich bastionów normalności na tej planecie, gdzie "demokracja" nie ma możliwości zasiania korupcji, multinarodowości, sprzedaży (czyt.: rozkradania) gospodarki narodowej i niszczenia takich działów państwa jak system edukacji, służby zdrowia, rolnictwa, sądownictwa i innych...
Żyjemy teraz w kraju, gdzie za obronę przed bandytą zostaniesz skazany, a politycy kradnący miliony i marnujący miliardy publicznych pieniędzy są nietykalni...
Dla zdrajców narodu powinna być szubienica i przepadek mienia! A dla wyjątkowych sk🤬ysynów jeszcze tortury przed śmiercią.
Zgłoś
thewhitestar 2012-01-14, 1:09 2
Ant1984 napisał/a:

Korea Północna jest jednym z ostatnich bastionów normalności na tej planecie

K🤬a mać, gdzie się tacy rodzą!? :o
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-14, 1:12
no ja p🤬le nie moge czytac co niektórych komentarzy... jak jest tam tak zajebiscie, to moze zmieńcie miejsce zamieszkania? czy wy k🤬a wiecie choc w teorii co to jest totalitaryzm? z tego co czytam to dla Was "bastionem normalnosci" jest kraj, w którym ludzie nie mają nawet dostepu do internetu, a za naprawde błahe rzeczy trafia się do obozów pracy (dla myślących, ze to to samo co tu:
sadistic.pl/wczasy-w-norwegii-vt84328.htm?highlight=norweskie+więzienie -proponuje poczytac o łągrach, jako skrajnie drastycznej formie obozów pracy)
ale wy jesteście chorzy...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-14, 1:19
A skąd pochodzą WSZYSTKIE wasze wiadomości o Korei (i o wszystkim k🤬a innym)? Z j🤬ej telewizji!! K🤬a, szlag mnie trafi... Na jakiej k🤬a podstawie jednemu człowiekowi wierzysz, a drugiemu nie? Bo jeden człowiek jest mały, a telewizja jest 'wielka', 'nieomylna' i w ogóle jedyne czego chce, to naszego dobra i prawdy dla ludu... Weźcie p🤬lnijcie się we łby, to mi kłopotu oszczędzicie. Święta telewizja... k🤬a mać...
Zgłoś
pakicito 2012-01-14, 1:51
w Polsce glabow sporo jest co wierza w przywodce jak w boga - a to w boga tuska a to w boga kaczynskiego, takie to dwa bozki dla idiotow powstaly
Zgłoś
b3mol 2012-01-14, 2:00
Wygląda jak p🤬lony teatrzyk......
Boga nie ma....
Azjata padł...
Bin Laden na dnie morza...
Kogo tu wielbić teraz ?
Zgłoś
RmX 2012-01-14, 2:26
@up
Obame bo jak się sprzeciwisz to przyjdą z misją "pokojową" do Ciebie
Zgłoś
filipsworks 2012-01-14, 7:19
Tylko na pół roku do obozu pracy?!

Fakt jest taki, że naziole trzymali papiery "z roboty" nawet tych z obozów koncentracyjnych... Tamci też pewnie będą mieć to wliczone w "lata pracy"... A u nas?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-14, 8:05
Przynajmniej mają jakąś pracę, a tutaj c🤬jnia z grzybnią
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-14, 10:24
za 3 plasterki szynki r🤬ałbyś tydzień do oporu w takiej korei
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-14, 12:00
oni żałowali przywódcę, my żałujemy przy wódce
Zgłoś
Colossus 2012-01-14, 12:02
Nie jestem rasistą, no ale k🤬a, skośnoocy są kompletnie pop🤬leni, a takie akcje mnie tylko w tym utwierdzają
Zgłoś
dwakilo 2012-01-14, 12:29
Maderfakermen napisał/a:

@up to nie zmienia faktu, że w Polsce jest c🤬jowo.

Sam jesteś c🤬jowy. Trzeba było się uczyć.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Legon 2012-01-14, 19:35
ocena ludzi na filmiku 2 slowa "tepe c🤬je"
Jaroslaw polske zbaw rozp🤬ala mnie to powiedzenie a propos naiwnych polakow
Ja powiem tyle ze wojna by sie przydala troche by tego scierwa umarlo bo juz sie k🤬a namnozlo tych zlodziei k🤬a oszustow i wszystkiego a najbardziej bym chcial zeby ci "uczeni" co pracuja w bankach i w zusie , ale oni sa uczeni i nie pogadasz oni potrafia zrobic kazdego w c🤬ja a najlepiej jak jest podpity nie ma zarobkow i w ogole tylko posiada ziemie ktorej nawet nie uprawia wtedy dostaje 40 k pozyczki maja lby sk🤬ysyny (z zycia wziete informacja dla gimbusow) , a i jeszcze tylu urzednikow przybylo za czasow rzadow PeO a jak idziesz do urzedow to kolejki kolejki kolejki a na informacji stoi ochroniarz i mowi ze ZuS jest biedny i nie stac go na pracownikow na tym stanowisku.... cisna sie na jezyk znane i lubiane slowa C🤬j wam w dupe!

podpis użytkownika

Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Zgłoś
bury22 2012-01-15, 1:06
1:12 dr Marceli Burdelski ma doświadczenie w ogarnianiu żółtków
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie