📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:53
tars napisał/a:
Było z bydłęm.
Prośba:
Pisz po polsku albo komentuj pod źródłem tego tekstu na terenie FR.
Nie jestem w stanie zrozumieć co piszesz, ponieważ tekst jest na poziomie 7-8 latka
szlafmyca napisał/a:
Dokładnie, jest tak jak piszesz. Ale serio nie widzisz różnicy? Wszystkie te państwa były w ZSRR, to jest ruska mentalność, ruski mir. Nie da się porównać Mokabe, który zszedł z drzewa w Afryce i wyemigrował do Francji do jakiegoś Czeczena, który jeszcze 30 lat temu był ruskiem.
Wszystkie kraje bylego zsrr to ruska mentalnosc? Estończycy? Gruzini? Azerowie? A Czeczenia nadal jest w rosji jakby co.
majeńka napisał/a:
Trzeba życzyć wszystkim tym ludom odzyskania niepodległości.
Oj tu to cię trochę poniosło. Afryka jest pięknym przykładem, że "niepodległości" bywa przereklamowana
A RPA to w ogóle pasjonujący temat na dyskusję dlaczego Czarni nie powinni się brać do władzy.
Pawik74 napisał/a:
Prośba:
Pisz po polsku albo komentuj pod źródłem tego tekstu na terenie FR.
Nie jestem w stanie zrozumieć co piszesz, ponieważ tekst jest na poziomie 7-8 latka
Przepraszam, miało być "Bydło z bydłem"
Danydwabanany napisał/a:
Przecież w Rosji jest większe mutlikulti niż na zachodzie Europy. Populacja muzułmanów jest procentowo wieksza niż w takiej Francji czy Wielkiej Brytanii
W sumie racja to.Ale jeśli jest tyle tam miejsca to aż się prosi zasiedlić heheh
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie