👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DMT napisał/a:
To młody jelonek, baranie....
Jelonek to cię zrobił. Komunikat dla takich jełopów jak ty:
NA TYM FILMIE JEST SAMIEC SARNY, KTÓREGO NAZYWAMY KOZŁEM.

nowynick napisał/a:
Sarna to nie samica jelenia tylko osobny gatunek... na filmie jest sarna, na widok jelenia zesrali by się jeszcze przed szarżą, bo bydle dwa razy takie...
Hehehehehe mnie ciekawi ilu sadolowych napinaczy poszło do wujka googla w tym momencie, sprawdzić czy masz rację

Nauczcie się ciołki w końcu
na filmie jest kozioł, jego panna to sarna
jeleń, z takimi dużymi rogami ma pannę łanię
na filmie jest kozioł, jego panna to sarna
jeleń, z takimi dużymi rogami ma pannę łanię
nowynick napisał/a:
Sarna to nie samica jelenia tylko osobny gatunek... na filmie jest sarna, na widok jelenia zesrali by się jeszcze przed szarżą, bo bydle dwa razy takie...
Sarna ok 35 kg, jeleń ok 150 kg także nie 2 a ze 4 razy takie

@Angevil
Ale przypomniałeś, a jaki z tego morał? że te kible do szczania powinni wieszać wyżej, to znaczy niżej
Ale przypomniałeś, a jaki z tego morał? że te kible do szczania powinni wieszać wyżej, to znaczy niżej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie