Boeing 737 ukraińskich linii lotniczych ze 180 osobami na pokładzie rozbił się krótko po starcie z lotniska w Teheranie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Jak nic robota moskiewskich onuc. Pewnie szykuja nowa inwazje na Ukrainę.
patitati napisał/a:
Ukraińskie ścierwa przepiłowały na żywca mojego pradziadka, nie oznacza to jednak że mam się cieszyć gdy zginie kilku ich potomków. Co innego, gdyby zginęło ich kilkuset, wtedy to, tak, cieszyłbym się.
Jestem z Ukrainy i czytając twój komentarz aż jestem ciekaw co kieruje żeby zrobić taki wpis ? Co Ci ludzie mają wspólnego z Twoim dziadkiem (jeśli w ogóle taki istniał, bo pewnie on opowiedział w jaki sposób go mordowali) ?
EvilDog napisał/a:
Jestem z Ukrainy i czytając twój komentarz aż jestem ciekaw co kieruje żeby zrobić taki wpis ? Co Ci ludzie mają wspólnego z Twoim dziadkiem (jeśli w ogóle taki istniał, bo pewnie on opowiedział w jaki sposób go mordowali) ?
Pradziadkiem, i trochę szacunku do zamordowanych w taki sposób.
Co do pytania, to czytaj ze zrozumieniem - napisałem że mnie to nie cieszy.
Znowu ruskie zestrzeliły samolot pasażerski. Wcześniej ruskie zamordowały 300 dzieci w samolocie holenderskim.
176 osób w ciągu sekundy poszło spać dla tego nie lubię podróżować
zwłaszcza w tych czasach
zwłaszcza w tych czasach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie