Taki bogaty, a na garaż go nie stać
I musi motocykl i rowery w pokoju trzymać, ale wieśniak p🤬lony

@think666
bo sk🤬ysyny zwyczajnie zazdroszcza.
ja bym chcial miec macbooka ale mnie nie stac ;/
bo sk🤬ysyny zwyczajnie zazdroszcza.
ja bym chcial miec macbooka ale mnie nie stac ;/

Po c🤬j kupować coś od Apple, jak za tą samą cenę masz produkt 2-3 razy wydajniejszy i lepszy?
Najlepszy sprzęt do robienia muzyki
Jak by mnie było stać, to na pewno bym kupił.
Zastanawia mnie tylko jedno, skąd ktoś, kto całe życie męczy Peceta i w życiu nawet Maca na oczy nie widział w realu może powiedzieć, że jest c🤬jowy?
To tak jak by rudy robił wykład o r🤬aniu

Zastanawia mnie tylko jedno, skąd ktoś, kto całe życie męczy Peceta i w życiu nawet Maca na oczy nie widział w realu może powiedzieć, że jest c🤬jowy?
To tak jak by rudy robił wykład o r🤬aniu

Akire napisał/a:
Najlepszy sprzęt do robienia muzyki
![]()
To tak jak by rudy robił wykład o r🤬aniu![]()
Przez 3 lata miałem na nim informatykę w szkolę więc coś o nim do powiedzenia jednak mam. W życiu bardziej c🤬jowego komputera nie widziałem.

suchy945 napisał/a:
Przez 3 lata miałem na nim informatykę w szkolę więc coś o nim do powiedzenia jednak mam. W życiu bardziej c🤬jowego komputera nie widziałem.
Bogate miałeś gimnazjum...

do akire
A jaka karte muzyki to to posiada i dlaczego no name?Jaki wiec sprzet do robienia muzyki?Na czym?Na muzie za 12 dolcow?
A jaka karte muzyki to to posiada i dlaczego no name?Jaki wiec sprzet do robienia muzyki?Na czym?Na muzie za 12 dolcow?