Honda została "lekko" dłubnięta przez fanów NFS. Coś jednak poszło nie tak
Najlepiej oglądać od 1:20.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
od 1:20 on sie tak rozpedza bo ma skzunie w ktorej 1 bieg konczy sie na 300km/h czy wstawili tam silnik ktory ma 20 koni?
nanab napisał/a:
od 1:20 on sie tak rozpedza bo ma skzunie w ktorej 1 bieg konczy sie na 300km/h czy wstawili tam silnik ktory ma 20 koni?
A nie pomyślałeś że mógł delikatnie wcisnąć pedał gazu? Pewnie tylko na strzałkach klawiatury jeździłeś więc skąd to Ci mogło przyjść do głowy ^^
jak chce wprobowac samochod to czemu mialby jezdzic jak dziad rozpedzajac sie 34293578352975s do setki?
Mercury001 napisał/a:
Dokładnie, zgadzam się. Małe kroki. Na sam początek zalejmy bak benzyną bardziej energetyczną![]()
upg.ua/index.php/ua/![]()
Najpierw to trzeba w ogóle przejść na benzynę z podtlenku LPG. Twój mały krok to tak naprawdę solidny skok
Zastanawiam się czym jeżdżą ci wszyscy krytycy aut
bmw to wieś, honda zła, alfa się psuje, audi to, mazda tamto. Macie chociaż rower czy hulajnogę?
Co mi powiecie o mercedesach specjaliści:D
Co mi powiecie o mercedesach specjaliści:D
@up.
Zgodze sie. Kupilem Honde Accord 2007r 2.0 vtec = zero problemow. Wymienialem w niej tylko Klocki i opony
Zgodze sie. Kupilem Honde Accord 2007r 2.0 vtec = zero problemow. Wymienialem w niej tylko Klocki i opony
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie