Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:42
Bogurodzica
konto usunięte • 2012-03-13, 2:38
Wrzucam to specjalnie, po to, aby ludzie przypomnieli sobie o chwale, o tym że Polska to nie tylko gówno, syf, smród i brud, Polska to też zajebista historia. A jak dla mnie do szacunek i wiara na lepsze jutro, oczywiście bez patologicznego dzisiejszego rządu i debili którzy jedyne co portafią to brać kase. Komentujta Pany.
I to powinien być Hymn Polski według mnie, prosze o waszą opinie. (hejsrerterom mówie wypad na rysia z klanu i na emo tanki)CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rumcajs_Rozpruwacz 2012-03-13, 23:05 2

A to mój typ na hymn.
Zgłoś
Phallucifer 2012-03-13, 23:09
pojeablo Cie rumcajs, ale piwo za gust.
Zgłoś
Kriski 2012-03-13, 23:16 1
Rumcajs_Rozpruwacz napisał/a:

A to mój typ na hymn.

A to qrwa mój :

Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2012-03-13, 23:18
Phallucifer napisał/a:

pojeablo Cie rumcajs, ale piwo za gust.

Ej krew i bursztyn to dwa polskie słowa klucze.
Zgłoś
szachu44 2012-03-14, 2:14
Xenomorph08 z tym hymnem rosji to poszalałeś. Z ciekawości przesłuchałem i stwierdzam, że wcale nie porywa a co to soundtracku, który umieściłeś mam nadzieje, że nie myślisz, że to jest właśnie ich hymn. A jeszcze co do hansa zimmera to ja nie wiem czy ty serca nie masz czy rozumu. Żeby niemiecki podludek miał nam pisać hymn to gratuluje pomysłu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-14, 3:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-14, 10:18 2
O wiele bardziej wolałbym Rotę na hymn Polski niż Bogurodzicę...
Zgłoś
devhermit 2012-03-14, 10:49
Bugurodzica to najwyżej hymn polskich katoli. Z Polską jako taką ma to niewiele wspólnego.

Chrzest Polski był pierwszą poronioną decyzją władz.
Co prawda dzięki temu się od nas odczepili i już nie chcieli nas nawracać, ale część ludu zapomniała kim naprawdę jest.

Przedstawianie Bogurodzicy jako hymnu Polski jest zwykłą kłamliwą propagandą, bezmyślnie powtarzaną przez kolejne pokolenia.
Zgłoś
Rysiek Lubicz 2012-03-14, 14:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
azerbejdzanification 2012-03-14, 22:15
Słowa hymnu byłby troche nie na czasie. Ale sama melodia i wykonanie jest bardziej wyniosłe niż Mazurek Dąbrowskiego. No i na stadionach bardziej by epicko brzmiał
Zgłoś
CarolOtyła 2012-03-15, 1:09
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem