Na profilu Bogusia pojawił się nowy filmik.Boguś bądź nie Boguś tym razem pędzi Lancerem
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
@prawie wszyscy
Jesteście debilami. Ten gość to zawodowy kierowca. Nie popełnia takich banalnych błędów jak wy. Jeździcie pewnie 50/h i boicie się dotykać pedała gazu. On poświęcił na to życie, byle kto nie kupuje sobie BMW M3 czy Lancera Evo. To są samochody o których wy możecie tylko pomarzyć, że kiedyś ktoś pozwoli wam w nich usiąść. Snajpier nie popełnia błędów. On też nie
Jesteście debilami. Ten gość to zawodowy kierowca. Nie popełnia takich banalnych błędów jak wy. Jeździcie pewnie 50/h i boicie się dotykać pedała gazu. On poświęcił na to życie, byle kto nie kupuje sobie BMW M3 czy Lancera Evo. To są samochody o których wy możecie tylko pomarzyć, że kiedyś ktoś pozwoli wam w nich usiąść. Snajpier nie popełnia błędów. On też nie
Ja rozumiem oburzenie ludzi, którym nigdy nie zdarzyło się przekroczyć prędkości, ale gdyby każdy potrafił jeździć tak dobrze jak ten gość, to wypadków by nie było.
@Brackibrat
Taaa "zawodowi" kierowcy nie popelniaja bledow.
Potem jak Zientarski "Ja jechalem 15 kilometrow na godzine" czy inne bajki.
Taaa "zawodowi" kierowcy nie popelniaja bledow.
Potem jak Zientarski "Ja jechalem 15 kilometrow na godzine" czy inne bajki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie