Pan Poziomka
Trzyma poziom i pion
Ten człowiek jest bardziej trzeźwy po litrze niż przed.
Podobno znalezli krew w jego układzie alkoholowym.
Wszywka Wieslaw jeszcze żyje?
Przypomina mi sie bonus bgc z lufa pytanie....

Prawda
Pół litra dla średniego zawodnika to nie problem. Trzeba tylko wytrzymały organizm mieć, nie to co dzisiejsza p🤬dointernetomłodzieź
Wszywka Wieslaw jeszcze żyje?
W 1:50 się uruchomił jak Halman widzący za mało wk🤬u w poczekalni.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
To ja rozumiem już, skąd biorą sie wyniki ponad 6 promili np ...
35i
2020-12-28, 23:04
Pół człowiek-pół litra. Prawdziwy bohater ludu.
Gadajcie co sobie chcecie.
Typ jest mega. wyjebac litra i jeszcze gadac to w miare sensownie to jest COS ! kazdy z was by tak chcial !
dlugo trenowal - Brawa !
Nie podniecajcie się tak, bo nie ma opcji, żeby bez porządnego bełta to przeżył...
A jeśli faktycznie istnieją takie kozaki, które byłyby w stanie taką ilość przyjąć, utrzymać i przeżyć, to na ryjach mieliby wręcz wymalowany ten pijacki przebieg...
C................0
2020-12-29, 0:18
jjjkkkfff napisał/a:
Prawda
Pół litra dla średniego zawodnika to nie problem. Trzeba tylko wytrzymały organizm mieć, nie to co dzisiejsza p🤬dointernetomłodzieź
mamy super-hiper-turbo kozaka. czekamy na film jak obalasz.
Cenzurator2000 napisał/a:
mamy super-hiper-turbo kozaka. czekamy na film jak obalasz.
Nigdy nie obaliłeś sam 0.5 litra wódeczki? Serio?
podpis użytkownika
Zwal mi k🤬s
C................0
2020-12-29, 0:37
HariPota napisał/a:
Nigdy nie obaliłeś sam 0.5 litra wódeczki? Serio?
obaliłem, ale nie na raz. nie jestem potrzebującym atencji przed kolegami alkoholikiem.
ziomek to alkoholik pierwszej klasy, ale mowcie co chcecie, inteligencji mu nie brakuje, ogolnie to dosc elokwentny gość, który się najwyraźniej trochę w zyciu pogubił
T3RMINATOR napisał/a:
Masz zupełną rację. Nikt nie jest w stanie wypić litr wódki na raz. Po połówce by się już przewrócił i był nieprzytomny.
K🤬o proszę...
I to jest prawdziwy smakosz. Na popite piwko leci.