Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bohater naszych czasów
Henboh • 2022-07-11, 15:59

Ktoś tu nie lubi pedalarzy na przejściach

podpis użytkownika

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
szlovak 2022-07-11, 21:15
garota napisał/a:

Frustrat j🤬y. Miał farta że trafił na p🤬dę bo normalny chłop by się po prostu podniósł i mu zap🤬lił.

XD żebyś się nie zdziwił. Na tych bałwanów wp🤬lających się rowerem wszędzie nie mam słów.
Zgłoś
muszka_halucynka 2022-07-11, 21:44
P🤬da na rowerze w pełni zasłużyła. Może się w końcu nauczy że po pasach się nie jeździ
Zgłoś
PabloSkills 2022-07-11, 21:59
Nakopałbym temu dziadkowi do dupy za takie coś. I miałbym głęboko w piździe, że ma 90 lat i grzyba na grzybie grzyba.
Zgłoś
yooshi 2022-07-11, 22:30 5
garota napisał/a:

Frustrat j🤬y. Miał farta że trafił na p🤬dę bo normalny chłop by się po prostu podniósł i mu zap🤬lił.

Jaki frustrat??? J🤬a ciota na p🤬docyklu chciał wjechać na pasy rowerem. Dziadek powinien go c🤬la jeszcze skopać.
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2022-07-11, 22:53 2
garota napisał/a:

Jaki normalny chłop jedt pedalarzem? No?

garota napisał/a:

Na p🤬dę to Ty możesz wyrwać liścia albo dwa
Zgłoś
pazuzu 2022-07-11, 23:27 1
garota napisał/a:

Nie jestem debilem. Tak jeżdżę na rowerze, czasem na deskorolce i czasem dostawczakiem. Ty jeździsz tylko mordą po k🤬sie tego dziadka.
Masz 42 lata? I p🤬lisz takie farmazony? Nie to nie ja, a to ty byłeś tym dziadziem? 42 na karku ale demencję już chyba masz jak nie pamiętasz jak zap🤬lałeś wszędzie na rowerku...albo nie miałeś nigdy rowerka i jak ten pajac powyżej jedyne na czym jeździłeś to na k🤬sach podobnych sobie z🤬bów.

Uderz w stół a pedalarz się odezwie
Myślisz że jak kogoś zwyzywasz to przestaniesz być smutną p🤬dą?
Rowerkiem jeździłem jak byłem dzieckiem, dorośli jeżdżą samochodami a z tego co piszesz to jesteś biedakiem który jeździ w pracy dostawczakiem, więc bądź tak dobry i przywieź mi paczkę bo czekam na przesyłkę
Zgłoś
kenizeg 2022-07-11, 23:29 1
to ulica legnicka we wrocławiu koło kauflanda?
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2022-07-11, 23:31 3
PabloSkills napisał/a:

Nakopałbym temu dziadkowi do dupy za takie coś. I miałbym głęboko w piździe, że ma 90 lat i grzyba na grzybie grzyba.

Zesrał byś się tylko w swoje p🤬doklejki
Zgłoś
Konto usunięte 2022-07-12, 6:51
baronturbina napisał/a:

Zbysław uważaj... przejdę teraz poza twoje granice pojmowania. Wyobraź sobie duże miasto i 30 osób na pasach w jedną stronę. Wpada pedalarz i robi rozp🤬ol.

Nie doliczyłem się tam 30 osób

Zgłoś
garota 2022-07-12, 7:48
Emilian89 napisał/a:

Ty widziałeś jaki tam znak jest? Czy pedalami masz oczy zaj🤬e? Oddaj prawko na tego busa bo aZ wstyd mi za ciebie

Ale grzeczny piesek. Rozumiem że robisz wszystko jak ci każą lemingu? Urodziłem się w pięknych czasach gdzie każdy sobie mógł przejechać na rowerku przez pasy. I wypadków było mniej...a czemu? Bo ludzie potrafili myśleć sami a nie jak wy j🤬e owieczki prowadzone przez pasterza.

Jak już tacy praworządni jesteście lamuski i wszędzie tylko pedałów widzicie to zobaczcie jak dziadzia sp🤬ala bo wie że źle zrobił. Jesteś pajacem i aż szkoda że piszę do ciebie.

pazuzu napisał/a:

Uderz w stół a pedalarz się odezwie
Myślisz że jak kogoś zwyzywasz to przestaniesz być smutną p🤬dą?
Rowerkiem jeździłem jak byłem dzieckiem, dorośli jeżdżą samochodami a z tego co piszesz to jesteś biedakiem który jeździ w pracy dostawczakiem, więc bądź tak dobry i przywieź mi paczkę bo czekam na przesyłkę

42 lata, szok. Dorośli ludzie nie piszą takich pierdół.

Uderz w stół a twoja matka wali głową w blat...od spodu.

Jebac_pedalarzy napisał/a:

Na p🤬dę to Ty możesz wyrwać liścia albo dwa

Pewnie że mogę. A ty nie możesz. Po pierwszym leżał byś we własnych szczynach piździno.
Zgłoś
jessjess 2022-07-12, 8:38 1
dziadek go zrzucił żeby się przyjrzał z bliska jak wygląda przejście dla PIESZYCH
Zgłoś
Konto usunięte 2022-07-12, 10:17
Dziadek na prezydenta
Zgłoś
jan0sik1 2022-07-12, 11:37 1
garota napisał/a:

bardzo dobrze zrobił j🤬emu pedałalażowi. Po pasach sie nie jeździ pedalarzu.
Zgłoś
Sonal 2022-07-12, 14:23 1
baronturbina napisał/a:

Nie to że nie lubi pedalarzy. Jak nie ma przejścia dla rowerów ,to należy zatrzymać rower przed pasami i przeprowadzić go. Kto tak nie robi to p🤬da i prosi się o wypadek.

Czym się różni chodnik od przejścia dla pieszych w kontekście jazdy po nim pojazdami?

riki88 napisał/a:

Dość duzo jeżdze na rowerze z dziecmi w fotelikach z tyłu i uwierzcie mi duzo osob nie wie że możemy jechać legalnie po chodzniku .

Zagnij mnie i podaj ten artykuł z ustawy PoRD.
Do tego czasu pozwól, że będę uważał cię tak jak na to zasługujesz: za idiotę i to takiego nawet bez karty rowerowej.
Dlaczego jesteś debilem znajdziesz w art. 33 ustawy PoRD (bo chyba tego artykułu nie zrozumiałeś).
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2022-07-12, 17:07 3
Ja p🤬le, czytam komenty i nie wierzę ilu tu sk🤬iałych pedalarzy. To po szczepionce tak sk🤬iło czy w wege żarciu za dużo żeńskich hormonów?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie