👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kazdy atak na postac nie posiadajaca butow jest automatycznie smiertelny

Niestety ale do bólu prawdziwe. To siedlisko betonu intelektualnego i kalejdoskop uprzedzeń.
Cytat:
Niestety ale do bólu prawdziwe. To siedlisko betonu intelektualnego i kalejdoskop uprzedzeń.
patrząc na twoje wypowiedzi ten opis pasuje do ciebie i właśnie takie przygłupy jak ty zaniżają poziom.

@up
nie odpowiadaj mu, pływasz w zbyt płytkim brodziku intelektualnym
nie odpowiadaj mu, pływasz w zbyt płytkim brodziku intelektualnym
Co do piw to mam jedno do powiedzenia:
"Perła chmielowa, nasza królowa"
"Perła chmielowa, nasza królowa"

@Mom and Death
Czytasz wszystkie moje komentarze? Chyba masz jakiś problem kolego. I nie pisz tak do mnie bo nie pytałem Ciebie o zdanie młotku.
Czytasz wszystkie moje komentarze? Chyba masz jakiś problem kolego. I nie pisz tak do mnie bo nie pytałem Ciebie o zdanie młotku.

I CZO TERAS?! Dzie wasz Buk jest teras?!

PS: nawet nie wiem o co chodzi w tym całym LOLu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie