👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I za kilkanaście lat jakiś gebels czy inny nazista takie obrazki będzie pokazywać by udowodnić jak to niemcy nie cierpieli w trakcie wojny, hehe.

Szwaby plują nam w twarz, cała Europa myśli, że słusznie, a za dwa pokolenia będą tak myślały nasze dzieci.
PANOWIE, Potomkowie Wojennych Zwycięzców, zamierzacie zrobić z tym coś oprócz opluwania klawiatury i wrzucania śmiesznych obrazków?
PANOWIE, Potomkowie Wojennych Zwycięzców, zamierzacie zrobić z tym coś oprócz opluwania klawiatury i wrzucania śmiesznych obrazków?

Moja_Pani napisał/a:
Szwaby plują nam w twarz, cała Europa myśli, że słusznie, a za dwa pokolenia będą tak myślały nasze dzieci.
Co możemy zrobić? Można ewentualnie spalić siedzibę tvp (za całokształt), co byłoby ok, ale do tego jest potrzebne kilkadziesiąt tysięcy ludzi, którzy są chętni to zrobić. Są tacy ludzie, 11 listopada każdego roku. Ale wam się nie podoba że ktoś rzuci kostką brukową, i zaczynacie płakać.

No we dwoje świata nie pobijemy. Wiesz tylko, co mnie rozwala? Powołujemy się na piękną i bohaterską historię Polski, podczas gdy obecnie młodzi Polacy w większkości to mało ambitne, przygwożdżone do komputerów stworzonka, które coś boli, ale bardziej zwisa.

Moja_Pani napisał/a:
obecnie młodzi Polacy w większkości to mało ambitne, przygwożdżone do komputerów stworzonka, które coś boli, ale bardziej zwisa.
Amen. 100% zgody.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie