Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:17
Kolejny przykład na to jakim heroizmem wykazuje się strażnik w walce z przestępczością.
Wypowiedź od 1:19 utwierdza w przekonaniu że jest to tylko i wyłącznie złodziejska, pasożytnicza instytucja.

Zgłoś
kawkaman 2013-05-05, 10:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-05, 10:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bałnsujdziwko 2013-05-05, 10:49
Zgłoś
Katan 2013-05-05, 10:51
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-05, 10:51
Zgłoś
voldus 2013-05-05, 10:56
Więcej kure*twu dajcie przywileji. Matke z dzieckiem tak potraktowac to świadczy tylko o tym jakich inteligentnych ludzi mamy w tym kraju. Szkoda że do młodzieży boją się podejść. Cioty
Zgłoś
androgenius 2013-05-05, 11:16
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-05, 11:46
U mnie na osiedlu gonia kazdego strazaka miejskiego. Teraz tylko policja jezdzi.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-05, 12:42 1
Zalogowałem się specjalnie, żeby napisać ten komentarz:
Nie jestem ch*jem ale jeśli spasiony koleś rzuca się na kobietę bo ta ma "Psa bez smyczy", to jest popie***lony. Żal mi, że urodziłem się tutaj i że żyję w tak posranym kraju.
Zgłoś
androgenius 2013-05-05, 13:08
Zgłoś
Gl0BaL 2013-05-05, 14:01 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-05, 14:35
Straż miejska to najgorsze kur*y jakie mogą być. Nikt od dłuższego czasu nie wie po co oni na dobre są. Wyżywają się za to , że nie są w policji , żona mu nie dała , syn jest przygłupem albo zupa była zasłona. Jedyne co potrafią to zakładać blokady za złe parkowanie a jak pod żabką żule robią burdę a później chcą pół sklepu rozp🤬o*** to przechodząc obok udając , że nic nie widzą, bądź tak jak w tej sytuacji typowy idiota chce zrobić z siebie BOHATERA bo pewnie stwierdził , że jeśli ten piesek jest bez smyczy to pół osiedla wpi***li.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-05, 16:03
mathias napisał/a:

to nie mogli jej w dwoch przytrzymac i skuc poprostu?

Mogli, ale poszli polubownie i wystawili po prostu mandat, a mogli przywalić większą karą. Więc i tak potraktowali łagodnie.
Zgłoś
danielukas 2013-05-05, 17:40
Chciałbym mieć taką panią mecenas
Zgłoś
wolfisko 2013-05-05, 18:16
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem