Film zrealizowany przez UM Starachowice o bohaterskiej i niebezpiecznej pracy Strażników Miejskich. Po obejrzeniu tego materiału każdy z Was zapragnie być jednym z nich!
Na początku chciało mi się śmiać ale po chwili zrobiło mi się smutno... gdzie ja żyję.
k................4
2013-05-01, 11:27
ja p🤬le, serio?? ;D Teraz już nigdy nie bede bał się wyjść na miasto!
d................e
2013-05-01, 11:30
Zlikwidować GROM, mamy straż miejską!
Ja nie wiem co tak tym strażnikom przeszkadza picie piwka... "Trzy osoby sobie zrobiły... noo.. piwną imprezkę". Kurna, mają po jednym piwku, a oni robią aferę jakby ktoś im krzywdził matkę...
Oj biedny ja gimbus, dilera mi zamknęli... c🤬je
3................3
2013-05-01, 12:24
Jedyne akcje jakie widziałem to mandaty za przejazd na moście Śląsko-Dąbrowskim, raz nawet pościg za groźnym zbójem bo się nie zatrzymał do mandatu zap🤬lali na sygnale kierowca i pajac na fotelu pasażera machali lizakiem zjeby takie nadgorliwe. Te k🤬y miejskie nigdy nie dają pouczenia jak np policja mi mandat wj🤬i bo przeszedłem przy torach tramwajowych, na moście zatrzymują i wp🤬lają mandaty nawet dla kierowców na zagranicznych blachach. Jeszcze broń chcą pojebańce, po c🤬j jeszcze kogoś zabiją za mopsa bez kagańca lub z ich inteligencją sami się pozabijają chociaż jak by się pozabijali to było by ok.
BTW jak mopsowi założyć kaganiec jak on prawie pyska nie ma, jak już to maskę do szermierki.
2:0 "czajo" sie jak szpaki na j🤬ie i"myślo" że ich nie widać... już c🤬j z tym ale wolał bym r🤬ać trupy niż zap🤬lać z notesikiem, blankietem i c🤬j wie jeszcze z czym, nap🤬lając mandaty za picie w plenerze.... nosz k🤬a wiem, że żadna praca nie hańbi ale ja swój honor mam. dziękuję dobranoc
podpis użytkownika
panie idź pan w c🤬j
R................t
2013-05-01, 12:35
Skutecznie mnie zniechęcają do życia w mieście.
I................6
2013-05-01, 12:50
W 1:40 myślałem, że mu jakieś kabanosy/kiebasy zapakowane w folie podaje
hahaha rozp🤬olił mnie ten facepalm gif
tranzystor napisał/a:
Co to ma k🤬a znaczyć?
Obrazek
To ten koleś od słoika
Dawno się tak nie uśmiałem, jak oglądając ten materiał..
Nowe hasło reklamowe SM: Straż miejska. Tak bardzo zj🤬i.
podpis użytkownika
Stultitia morbus est animi.
Wszystko c🤬j.
A ja myślałem że to w pamiętnikach z wakacji taka c🤬jowa gra aktorska jest. Przy tym mózgojebie te wszystkie trudne sprawy zasługują na oscara