👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ciekawostka: do utworu najpierw powstała muzyka, a potem dopiero "szukali" pasujących słów.

cipisek napisał/a:
jak można być na koncercie i stać na trybunach.
Nie wszyscy są młodzi i chcą zostać zmiażdżeni na płycie.Dla ciekawy jest to stadion Arsenalu.

Chłopaki z Green Daya są spoko, nie wiem czy na kazdym koncercie, ale ogląałem nagranie jak brai ludzi z publiki zeby z nimi grali, to jest cos zajebistego! PIWO!
!Timon napisał/a:
Bo Freddie to był pedał z klasą. Każdy ma jakieś ułomności ale to nie powód robić z tego show. On przeszedł do historii jako zajebisty wokalista a jego preferencje seksualne do dzisiaj pochodzą tylko z plotek.
1. Freddie był biseksualny
2. Informacje o jego preferencjach nie pochodzą z plotek. Fred od roku 1985 do końca życia związany był z Jimem Huttonem (który z resztą napisał książkę "Freddie Mercury i ja").
3. Orientacja seksualna to nie ułomność, ułomność to pedalstwo (łażenie w kolorowych, skąpych wdziankach na paradach równości i robienie wsi, etc.). Freddie zdecydowanie nie był pedałem, miał klasę i to wielką, był znakomitym showmanem i wokalistą. Jest legendą ze względu na swoje dokonania, a nie z powodu swojej orientacji i choroby. Ludzie którzy piszą, że "może i był pedałem, ale zajebiście śpiewał", powinni się zastanowić co piszą.
A tak poza tym, polecam film "Freddie Mercury - wielki mistyfikator"

krzyhhh,
grin dej to syf który nie wnosi nic do muzyki ot taki band dla hamerykańskiej debili, a i gdzie ty tam Frediego widzisz ?
grin dej to syf który nie wnosi nic do muzyki ot taki band dla hamerykańskiej debili, a i gdzie ty tam Frediego widzisz ?

Powiem krótko...Zawsze kiedy słyszę Freddiego mam ciary! Powiedzcie, co to się stało, z tą muzyką i muzykami? Jak ona (muzyka) teraz wygląda?! Tak mało jest artystów, którzy potrafią i napisać i zaśpiewać? Wszystko tylko autotune i jakieś niby gwiazdeczki wypromowane tylko i wyłącznie dla kasy! Dlaczego takich ludzi już nie robią? Bro za Queen leci!!

@up
Robia, robia, tylko rzadko (albo w ogole) ich graja w radiu i tv.
Robia, robia, tylko rzadko (albo w ogole) ich graja w radiu i tv.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie