👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

boze....sami znawcy, szkoda ze wasza wiedza to tylko gry, ktore wypaczają osiągi broni, pozniej banda dziciakow wyskakuje na fora i sie przechwala....
borisklinga napisał/a:
boze....sami znawcy, szkoda ze wasza wiedza to tylko gry, ktore wypaczają osiągi broni, pozniej banda dziciakow wyskakuje na fora i sie przechwala....
Ja wiem, że strzelectwo w Polsce przez chore prawo zostało bardzo zmarginalizowane, ale zbędne jest takie ogólnianie. Ja np. przestrzelałem, choć głównie małą liczbą amunicji, prawie 30 modeli broni; niestety na dłuższą metę takie hobby bije za bardzo po kieszeni.
@rolerek
podczas II WŚ i wojny w Wietnamie, Amerykanie nosili kondomy na lufach żeby nie zamokły.
Ale m4 faktycznie ssie pod wodą. Choć z drugiej strony w książkach o delta force i tym podobnych wyczytaem że woda nie rusza m4, więc troche to dziwne.
podczas II WŚ i wojny w Wietnamie, Amerykanie nosili kondomy na lufach żeby nie zamokły.
Ale m4 faktycznie ssie pod wodą. Choć z drugiej strony w książkach o delta force i tym podobnych wyczytaem że woda nie rusza m4, więc troche to dziwne.

pawelm89, no dokladnie ci ktorzy chca i maja zle intence to maja dostep do broni, a jesli ktos chce postrzelac rekreacyjnie, jest kolekcjonerem itp to moze sobie trzepnąc...
jakto ktos napisał: polskie prawo jest jak płot. Wąż się prześlizgnie, lis przeskoczy a bydło nic nie zrobi.
ps*
strzelałes z dragunova
) ?
jakto ktos napisał: polskie prawo jest jak płot. Wąż się prześlizgnie, lis przeskoczy a bydło nic nie zrobi.
ps*
strzelałes z dragunova

borisklinga napisał/a:
strzelałes z dragunova
) ?
Tak, na pikniku strzeleckim w Bydgoszczy, jest parę razy do roku, oś z tarczami chyba do 300m, ceny około 8zł/ strzał.
Polecam

Kurde jacy tu znawcy, sami komandosi, generaly, marines i weterani tyle ze z call of duty

ja mysle ze jednak wiekszosc lata z plastikowymi strzelbami i sie bawi w asg. wielkie wojaki. do afganistanu smigac z broni postrzelac!

wasze komentarze
fajnie ten amerykanin wymawia H&K - hekler and kołk

@miguel1910 Twój komentarz z cyklu "Ich komentarze + facepalm" tez niczym nie blysnal, no ale niektorzy tak juz maja.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie