Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-01-09, 14:36
boze....sami znawcy, szkoda ze wasza wiedza to tylko gry, ktore wypaczają osiągi broni, pozniej banda dziciakow wyskakuje na fora i sie przechwala....
Zgłoś
pawelm89 2011-01-09, 14:42
borisklinga napisał/a:

boze....sami znawcy, szkoda ze wasza wiedza to tylko gry, ktore wypaczają osiągi broni, pozniej banda dziciakow wyskakuje na fora i sie przechwala....

Ja wiem, że strzelectwo w Polsce przez chore prawo zostało bardzo zmarginalizowane, ale zbędne jest takie ogólnianie. Ja np. przestrzelałem, choć głównie małą liczbą amunicji, prawie 30 modeli broni; niestety na dłuższą metę takie hobby bije za bardzo po kieszeni.
Zgłoś
Dee_Loc 2011-01-09, 15:00
@rolerek

podczas II WŚ i wojny w Wietnamie, Amerykanie nosili kondomy na lufach żeby nie zamokły.

Ale m4 faktycznie ssie pod wodą. Choć z drugiej strony w książkach o delta force i tym podobnych wyczytaem że woda nie rusza m4, więc troche to dziwne.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-09, 15:21 8
Komputerowi komandosi
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-09, 16:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-09, 16:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-09, 16:44
pawelm89, no dokladnie ci ktorzy chca i maja zle intence to maja dostep do broni, a jesli ktos chce postrzelac rekreacyjnie, jest kolekcjonerem itp to moze sobie trzepnąc...
jakto ktos napisał: polskie prawo jest jak płot. Wąż się prześlizgnie, lis przeskoczy a bydło nic nie zrobi.

ps*

strzelałes z dragunova ) ?
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-09, 17:01
Zgłoś
pawelm89 2011-01-09, 17:17
borisklinga napisał/a:

strzelałes z dragunova ) ?

Tak, na pikniku strzeleckim w Bydgoszczy, jest parę razy do roku, oś z tarczami chyba do 300m, ceny około 8zł/ strzał.
Polecam
Zgłoś
bania88 2011-01-09, 17:20 1
Kurde jacy tu znawcy, sami komandosi, generaly, marines i weterani tyle ze z call of duty
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-09, 17:47
ja mysle ze jednak wiekszosc lata z plastikowymi strzelbami i sie bawi w asg. wielkie wojaki. do afganistanu smigac z broni postrzelac!
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-09, 18:20
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-09, 18:41
wasze komentarze fajnie ten amerykanin wymawia H&K - hekler and kołk
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-09, 22:00
@miguel1910 Twój komentarz z cyklu "Ich komentarze + facepalm" tez niczym nie blysnal, no ale niektorzy tak juz maja.
Zgłoś
Yeti___ 2011-01-10, 0:24
dał bym piwo za fajny bajer ale to ostatnie zdanie pierwszym filmiku mnie zraziło...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem