Jeden koleżka jest niezadowolony z werdyktu i robi cyrk
Do 0:50 pozowanie, potem danie główne.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-11, 12:52
I dlatego wszelkie konkursy piękności powinny być organizowane tylko dla kobiet. Tam jak uczestniczka zrobi komuś z jury laskę a i tak nie wygra to może się najwyżej popłakać, a tutaj ta sama sutułacja i rękoczyny...
konto usunięte
2013-01-11, 13:56
Dostał by w wątrobę moment zapał do walki by mu zginął wprost proporcjonalnie do odmóżdżenia po koksie.
odwrotnie proporcjonalna wielkość mózgu do mięśni

)
konto usunięte
2013-01-11, 14:53
zastanawia mnie tylko czemu gościu w 1.42 zaczyna ściągać spodnie?
za dużo testosteronu, za malo r🤬ania i takie są efekty
Tco
2013-01-11, 17:24
Jestem expertem , od razu widac ze nie robil NUK , dlatego nie rozumiem o co ta afera .
konto usunięte
2013-01-11, 17:26
Brojler zaatakował normalnego koguta,poszło o pszenicę, oraz o długość ptaszka.
konto usunięte
2013-01-11, 17:53
Jeżeli to są kulturyści to ja mam dużego.
Kulturyści. Znaczy - pełna kultura
konto usunięte
2013-01-11, 19:42
Ciekawe czy była kontrola antydopingowa hehe Koleś nerwowy jak po trenie, agresor 100%, zrobi odblok i będzie grzeczny
wystarczyło by żeby w trafił na niepozornego zgredzika po treningach np boksu, nie zdążył by raz ręką ruszyć i by lizał parkiet. Trafi kosa na kamień
konto usunięte
2013-01-12, 1:24
Zastanawia mnie dlaczego na widowni sami faceci... To chyba nie jest normalne, że kolesie przychodzą na takie pokazy.