Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mojzeszowy 2015-09-05, 0:30
a moja piwko za muzyczka ;p
Zgłoś
Wasili666 2015-09-05, 4:16
Jest gdzieś nagranie z kamerki z tego parku, było na sadolu, ale nie mogę znaleźć. Jakieś spec się znajdzie ?
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-05, 8:12 3
a ja czegoś nie rozumiem. Jeden człowiek drugiego nokautuje, robi mu krzywdę. Pan poseł wesolutki, pani redaktorka także; w tle śmieszna muzyczka i efekty dźwiękowe. Ogólnie milutko i zabawnie. Przypominam, facet został znokautowany, mógł uderzyć głową o chodnik, no ale jest ubaw po pachy... a jak jakiś czas temu Mikke spoliczkował Boniego, wykonał gest, nie zrobił mu krzywdy i to z całkiem dobrego powodu (kto zna sprawę kłamy Boniego ten wie) to była olbrzymia afera, skandal a teraz jest rozprawa w sądzie.

Dziwne, nie?
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2015-09-05, 13:42 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-05, 23:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-06, 13:09 1
desiderata1985 napisał/a:

nie. ani troche,faktrycznie czegos nie rozumiesz. posel,kamerzysta i dziennikar zbyli skupieni na wywiadzie,tak dziala ludzka perpcepcja.zadko kto spostrzeze ze ktos mu portfel wala z wlasnej kieszeni zajety staniem w autobusie a co dopiero prowadzac /udzielajac wywiadu. niedawny przypadek odstrzelenia bo przeciez nie strzelaniny-pistolet miala jedna osoba w stanach podczas wywiadu na zywo wtv.tamci ze stanow tez goscia z bronia nie zauwazyli. no chyba ze lubili mocna wrazenia i czekali na rozwoj wydarzen... co do goscia upadl glowa w rabaty kwiatowe a jesli by upadek byl smiertelny w skutkach nie puscili by tego w tv jako zarcik, i ten wywiad na bank nie szedl na zywo. jesli nie lubisz takich materialow to moze zmien portal na dobra mama czy cos?

kobieto, o czym ty piszesz? Chodzi o porównanie reakcji mediów i polityków na dwa analogiczne zdarzenia- naruszenie nietykalności cielesnej. Z jednego zdarzenia robi się skandal a oburzenia płynną z każdej strony, a drugie to śmieszny żarcik i ogólna radość posła Niesiołowskiego i tych tam dziennikarzy, których nie znam z nazwiska. Jezu co za tępa baba... Mam nadzieję, że chociaż ładna.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem