👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sport dla prawdziwych mężczyzn. A po bójce i po meczu wszyscy idą razem na browara. Tam grają chłopy po minimum 90KG żywej masy i 180cm wzrostu. Jest parę wyjątków jak z tego co pamiętam w reprezentacji rosji ale nie pamiętam teraz nazwiska to ma on jakieś 1,60 ale za to waży 90 KD XD
OLAĆ PIŁKĘ GRAJMY W RUGBY. To powinien być nasz sport narodowy.
p.s
Jak idziesz na mecz Rugby Lechia Gdańsk - Arka Gdynia to wszyscy siedzą obok siebie i NIE MA MOWY o jakiś bójkach i żenadzie jak na piłce nożnej. !RUBGY GÓRĄ!
OLAĆ PIŁKĘ GRAJMY W RUGBY. To powinien być nasz sport narodowy.
p.s
Jak idziesz na mecz Rugby Lechia Gdańsk - Arka Gdynia to wszyscy siedzą obok siebie i NIE MA MOWY o jakiś bójkach i żenadzie jak na piłce nożnej. !RUBGY GÓRĄ!

Zihat1 napisał/a:
Dzięki wielkieparę lat temu usłyszałem zmodyfikowaną (lepszą moim zdaniem) wersję na jednym z pokazów bractwa rycerskiego, a że uwielbiam muzykę w tych klimatach od razu zapadła w pamięć, niestety nie znałem tytułu i nie mogłem jej znaleźć, jak na ironię inne utwory globusa słuchałem ale zdaje się, że ten mi umknął.
A nie mogłeś po prostu wpisać w wyszukiwarkę "teksty piosenek" + jakieś kilka zasłyszanych słów z niej? I od razu miałbyś tytuł. To akurat chyba po łacinie jest, więc sprawa tym prostsza - takich tekstów jest bardzo mało i już po dwóch, maksymalnie trzech sąsiednich słowach byś doszedł do tego, co to jest.
Porównywanie Rugby i Tego czegoś z Us to tak jak porównywanie Małysza z Amstrongiem;-)
@Zihat1 to może być wielu wykonawców, dlatego że wielu ma podobną muzykę. Polecam ci poszukać w utworach takich wykonawców jak: two steps from hell, x-ray dog, music junkies, audiomachine czy wielu innych. Póki co tylko ci mi przychodzą do głowy, ale na youtubie po wpisaniu "epic dramatic song" znajdziesz wiele różnych wykonawców podobnych do tego kawałku.

bula9304 napisał/a:
Sport nie dla dziewczynek od piłki nożnej
Pewnie większość tych dziewczynek poskromiłaby cię samym wzrokiem...

Bójki jak bójki, tylko zawodnicy trochę więksi niż w innych sportach.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie