Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
surojak 2012-10-27, 23:29 5
Sport dla prawdziwych mężczyzn. A po bójce i po meczu wszyscy idą razem na browara. Tam grają chłopy po minimum 90KG żywej masy i 180cm wzrostu. Jest parę wyjątków jak z tego co pamiętam w reprezentacji rosji ale nie pamiętam teraz nazwiska to ma on jakieś 1,60 ale za to waży 90 KD XD

OLAĆ PIŁKĘ GRAJMY W RUGBY. To powinien być nasz sport narodowy.

p.s

Jak idziesz na mecz Rugby Lechia Gdańsk - Arka Gdynia to wszyscy siedzą obok siebie i NIE MA MOWY o jakiś bójkach i żenadzie jak na piłce nożnej. !RUBGY GÓRĄ!
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-27, 23:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ellsworth 2012-10-27, 23:33
Zihat1 napisał/a:

Dzięki wielkie parę lat temu usłyszałem zmodyfikowaną (lepszą moim zdaniem) wersję na jednym z pokazów bractwa rycerskiego, a że uwielbiam muzykę w tych klimatach od razu zapadła w pamięć, niestety nie znałem tytułu i nie mogłem jej znaleźć, jak na ironię inne utwory globusa słuchałem ale zdaje się, że ten mi umknął.

A nie mogłeś po prostu wpisać w wyszukiwarkę "teksty piosenek" + jakieś kilka zasłyszanych słów z niej? I od razu miałbyś tytuł. To akurat chyba po łacinie jest, więc sprawa tym prostsza - takich tekstów jest bardzo mało i już po dwóch, maksymalnie trzech sąsiednich słowach byś doszedł do tego, co to jest.
Zgłoś
Rhumun 2012-10-27, 23:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
robcio17 2012-10-28, 0:01
Porównywanie Rugby i Tego czegoś z Us to tak jak porównywanie Małysza z Amstrongiem;-)
Zgłoś
Nabs 2012-10-28, 0:05
@Zihat1 to może być wielu wykonawców, dlatego że wielu ma podobną muzykę. Polecam ci poszukać w utworach takich wykonawców jak: two steps from hell, x-ray dog, music junkies, audiomachine czy wielu innych. Póki co tylko ci mi przychodzą do głowy, ale na youtubie po wpisaniu "epic dramatic song" znajdziesz wiele różnych wykonawców podobnych do tego kawałku.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-28, 0:07 9
Wyśta bójki widzieli...

Zgłoś
konto usunięte 2012-10-28, 0:07
bula9304 napisał/a:

Sport nie dla dziewczynek od piłki nożnej

Pewnie większość tych dziewczynek poskromiłaby cię samym wzrokiem...
Zgłoś
Draiks 2012-10-28, 0:16
^ Weź bo sie boje.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-28, 0:36
Jakie oni mają fajne tyłki ... ;P
Zgłoś
wudun 2012-10-28, 0:45
Zgłoś
brylant1412 2012-10-28, 1:12
0,39 rudy atakuje jakim prawem kto mu dał takie pozwolenie
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-28, 1:20
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-28, 1:38
Bójki jak bójki, tylko zawodnicy trochę więksi niż w innych sportach.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-28, 1:49
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem