👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak mogę usunąć konto z sadistica...?
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2013-04-05, 13:13 ]
sadol.pl/faq/usuniecie_konta_z_serwisu.htm
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2013-04-05, 13:13 ]
sadol.pl/faq/usuniecie_konta_z_serwisu.htm
Nie wiem kto temu produktowi takie bzdury dał do wklejenia na profil, ale jeśli jest w tym chociaż trochę prawdy to doprowadza on do niekorzystnego rozporządzenia mieniem firmy, kancelaria weźmie tą śmieciową sprawę i będzie na nim kasę zarabiać pisząc setki pism, wiedząc że nic z tego nigdy nie wyjdzie.
Widać jednak administracja się trochę przestraszyła gdyż usunęła ostatni ciekawy post o naszym bohaterze PK......

Obsraliśmy się po pachy ze strachu.
Autor napisał prośbę o usunięcie tematu do administratora forum.
Tamten temat napisany został przez nowo zarejestrowanego użytkownika, celowo wywołał on burzę i zainteresowanie po czym pojawia się wpis na FB o podjęciu kroków prawnych za ten artykuł a teraz dziwnym zbiegiem okoliczności autor żąda usunięcia tematu.
Pewnie pojawi się wpis na FB że administracja forum wystraszyła się sprawy i usunęła "szkalujący" temat.
podpis użytkownika

Angel napisał/a:
![]()
Obsraliśmy się po pachy ze strachu.
Autor napisał prośbę o usunięcie tematu do administratora forum.
Szkoda... internet jest wlasnie po to by prawda zawsze wyszla na jaw. Mam nadzieję ze i tak juz sie to dosyc daleko rozeszlo i ktos inny narobi mu dymu.A ta jego stronka z tym salonem sie spali.
Cała ta sprawa śmierdzi, ale nie chce mi się dochodzić jak bardzo jest to wszystko ustawione, gdyż
1. niezbyt mnie to interesuje i szkoda mojego czasu na takie pierdoły
2. uważam że ten cały Kaszubski nie zasługuje nawet na ułamek uwagi, którą mu się poświęca, jest to sztucznie wykreowany celebryta w stylu mamy Madzi, które żyją dopóty, dopóki się o nich mówi, nie ważne czy źle czy dobrze. Polecam ignorować jego obecność a zniknie tak szybko jak się pojawił
3. niezależnie od prawdziwości jego historii, obnosząc się ze swoim bogactwem w taki sposób w kraju, w którym większość ludzi zarabia mniej niż średnia krajowa, musiał zdawać sobie sprawę, że wywoła negatywne emocje. I wcale mi go nie żal.
Temat, który wywołał burzę został zablokowany. Autor chciał jego usunięcia, oraz usunięcia własnego konta. Jednak sprawy zaszły za daleko i wpis został zachowany jako materiał dowodowy, o ile oczywiście kiedykolwiek dostaniemy jakiś pozew... Przypominam, że wpis został opublikowany przez użytkownika, a nie serwis i to użytkownik w pełni za niego odpowiada.
PS: W każdym razie zapewniam tylko, że nie bierzemy udziału w jakimś tajnym projekcie na temat hejtingu w Internecie w stylu Grażyna Żarko
1. niezbyt mnie to interesuje i szkoda mojego czasu na takie pierdoły
2. uważam że ten cały Kaszubski nie zasługuje nawet na ułamek uwagi, którą mu się poświęca, jest to sztucznie wykreowany celebryta w stylu mamy Madzi, które żyją dopóty, dopóki się o nich mówi, nie ważne czy źle czy dobrze. Polecam ignorować jego obecność a zniknie tak szybko jak się pojawił
3. niezależnie od prawdziwości jego historii, obnosząc się ze swoim bogactwem w taki sposób w kraju, w którym większość ludzi zarabia mniej niż średnia krajowa, musiał zdawać sobie sprawę, że wywoła negatywne emocje. I wcale mi go nie żal.
Temat, który wywołał burzę został zablokowany. Autor chciał jego usunięcia, oraz usunięcia własnego konta. Jednak sprawy zaszły za daleko i wpis został zachowany jako materiał dowodowy, o ile oczywiście kiedykolwiek dostaniemy jakiś pozew... Przypominam, że wpis został opublikowany przez użytkownika, a nie serwis i to użytkownik w pełni za niego odpowiada.
PS: W każdym razie zapewniam tylko, że nie bierzemy udziału w jakimś tajnym projekcie na temat hejtingu w Internecie w stylu Grażyna Żarko
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm

Proszę oto dowód z jego konta :
P.S. Polska dziwny kraj jak nie skarbówka to ludzie ci biznes wykończą

P.S. Polska dziwny kraj jak nie skarbówka to ludzie ci biznes wykończą
plotek.pl/plotek/56,78649,13681341,Cala_prawda_o_20_letnim_milionerze_... Wstyd mi za ten link ale pudel już pisze o tej sprawie i o sadolu
Sry to jednak jakis plotek nie pudel

Sry to jednak jakis plotek nie pudel
Więc co???? Gnój ma parszywe szczęście,że wyszło na to,że to hejt? Mnie sie już nawet nie chce grzebać czy hejt czy nie. W sumie to nawet z nudów lepiej to zostawić i niech znika ten temat stąd jak najszybciej.
Centurion napisał/a:
Jednak sprawy zaszły za daleko i wpis został zachowany jako materiał dowodowy, o ile oczywiście kiedykolwiek dostaniemy jakiś pozew...
Pozwem prywatnym będzie można się podetrzeć albo oprawić w ramkę. Art 29 ustawy o ochronie danych osobowych został uchylony i tylko ujawnić materiał będzie można tylko na wniosek prokuratora.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie