Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-05, 10:34
Jak mogę usunąć konto z sadistica...?

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2013-04-05, 13:13 ]
sadol.pl/faq/usuniecie_konta_z_serwisu.htm
Zgłoś
vampirevorador 2013-04-05, 10:42
Nie wiem kto temu produktowi takie bzdury dał do wklejenia na profil, ale jeśli jest w tym chociaż trochę prawdy to doprowadza on do niekorzystnego rozporządzenia mieniem firmy, kancelaria weźmie tą śmieciową sprawę i będzie na nim kasę zarabiać pisząc setki pism, wiedząc że nic z tego nigdy nie wyjdzie.
Zgłoś
kkubam 2013-04-05, 10:45 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mrmk11 2013-04-05, 11:50
Widać jednak administracja się trochę przestraszyła gdyż usunęła ostatni ciekawy post o naszym bohaterze PK......
Zgłoś
~Angel 2013-04-05, 11:54 6

Obsraliśmy się po pachy ze strachu.
Autor napisał prośbę o usunięcie tematu do administratora forum.

Tamten temat napisany został przez nowo zarejestrowanego użytkownika, celowo wywołał on burzę i zainteresowanie po czym pojawia się wpis na FB o podjęciu kroków prawnych za ten artykuł a teraz dziwnym zbiegiem okoliczności autor żąda usunięcia tematu.
Pewnie pojawi się wpis na FB że administracja forum wystraszyła się sprawy i usunęła "szkalujący" temat.

podpis użytkownika

Zgłoś
mrmk11 2013-04-05, 12:03
Czyli nowy użytkownik, autor tematu to czysta prowokacja........
Zgłoś
Portnoy 2013-04-05, 12:04
Angel napisał/a:

Obsraliśmy się po pachy ze strachu.
Autor napisał prośbę o usunięcie tematu do administratora forum.

Szkoda... internet jest wlasnie po to by prawda zawsze wyszla na jaw. Mam nadzieję ze i tak juz sie to dosyc daleko rozeszlo i ktos inny narobi mu dymu.A ta jego stronka z tym salonem sie spali.
Zgłoś
Centurion 2013-04-05, 12:16 8
Cała ta sprawa śmierdzi, ale nie chce mi się dochodzić jak bardzo jest to wszystko ustawione, gdyż

1. niezbyt mnie to interesuje i szkoda mojego czasu na takie pierdoły
2. uważam że ten cały Kaszubski nie zasługuje nawet na ułamek uwagi, którą mu się poświęca, jest to sztucznie wykreowany celebryta w stylu mamy Madzi, które żyją dopóty, dopóki się o nich mówi, nie ważne czy źle czy dobrze. Polecam ignorować jego obecność a zniknie tak szybko jak się pojawił
3. niezależnie od prawdziwości jego historii, obnosząc się ze swoim bogactwem w taki sposób w kraju, w którym większość ludzi zarabia mniej niż średnia krajowa, musiał zdawać sobie sprawę, że wywoła negatywne emocje. I wcale mi go nie żal.

Temat, który wywołał burzę został zablokowany. Autor chciał jego usunięcia, oraz usunięcia własnego konta. Jednak sprawy zaszły za daleko i wpis został zachowany jako materiał dowodowy, o ile oczywiście kiedykolwiek dostaniemy jakiś pozew... Przypominam, że wpis został opublikowany przez użytkownika, a nie serwis i to użytkownik w pełni za niego odpowiada.

PS: W każdym razie zapewniam tylko, że nie bierzemy udziału w jakimś tajnym projekcie na temat hejtingu w Internecie w stylu Grażyna Żarko

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
heartless 2013-04-05, 12:36
On też hejtuje:

A tu taki "smaczek":
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 12:41 4
Proszę oto dowód z jego konta :

P.S. Polska dziwny kraj jak nie skarbówka to ludzie ci biznes wykończą
Zgłoś
Matikens 2013-04-05, 12:43 1
plotek.pl/plotek/56,78649,13681341,Cala_prawda_o_20_letnim_milionerze_... Wstyd mi za ten link ale pudel już pisze o tej sprawie i o sadolu

Sry to jednak jakis plotek nie pudel
Zgłoś
Portnoy 2013-04-05, 12:44
Więc co???? Gnój ma parszywe szczęście,że wyszło na to,że to hejt? Mnie sie już nawet nie chce grzebać czy hejt czy nie. W sumie to nawet z nudów lepiej to zostawić i niech znika ten temat stąd jak najszybciej.
Zgłoś
~Tołdi 2013-04-05, 13:18
Centurion napisał/a:

Jednak sprawy zaszły za daleko i wpis został zachowany jako materiał dowodowy, o ile oczywiście kiedykolwiek dostaniemy jakiś pozew...

Pozwem prywatnym będzie można się podetrzeć albo oprawić w ramkę. Art 29 ustawy o ochronie danych osobowych został uchylony i tylko ujawnić materiał będzie można tylko na wniosek prokuratora.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 13:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sauerps 2013-04-05, 14:20 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem