Była sobie dziewczynka...
w 2015 roku sie z niej smiali...
Jutro im wp🤬li a ma dopiero 9 lat
"Evnika Saadvakass jeździ po świecie i prezentuje swoje umiejętności bokserskie. W zeszłym roku w ciągu 30 sekund potrafiła uderzyć aż 221 razy w worek trzymany przez eksczempiona Nikołaja Wałujewa. Czy to przyszła mistrzyni świata?..."
(Edit: W jakims mam talent wystapila i poprawila wynik 30 sekund 358 uderzen)
ps; 2015 rok...
sadistic.pl/szybka-dziewczynka-vt380685.htm
podpis użytkownika
Nie ma ze boli Ma boleć i c🤬j !
łe k🤬a ten rekord to c🤬j, to nie były nawet uderzenia, zero siły w to włożyła. Zrobiłbym to lepiej ale jestem leniwy.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.
Od c🤬ja juz bylo takich "przyszłych mistrzów" z którzy rodzice robią mały żeby napchać troche kabze.
Jak poj🤬ym trzeba być rodzicem, żeby zmuszać dziecko do takich c🤬jowych rzeczy...
A................t
2018-01-28, 15:48
Ale musi ręką walić przy takiej prędkości.
A w wieku 20 lat będzie miała rozp🤬olone stawy. Tak kończą dzieci z wielkimi ambicjami rodziców.
e................2
2018-01-28, 16:22
niech sp🤬ala
J................o
2018-01-28, 16:38
Teraz wielkie halo, że tresują dziewczynkę do nap🤬lania.
Przy oglądaniu filmów jak "300 (spartan)" przemyślenia typu "ale kiedyś ludzie mieli treningi, to był trening, nie to co teraz" jednocześnie myśląc o tym w kategoriach fantasy.
A jednak kiedyś tak właśnie uczono ludzi od małego do konkretnego celu - od roli, przez rzemieślnictwo do nap🤬lania lancą z ciężkiego konia po łucznictwo. od każdego łucznika oczekiwano nap🤬lania w środek jabłka z odległości 150metrów przy silnym wietrze, albo sp🤬alaj na pole. Dygresję pozostawiam otwartą
@ up wielu z was się spina ze by jej doj🤬o serioo

k🤬a niektórzy z was mają spore kompleksy w swoim nudnym życiu

Tak jak napisał Jaczuro kiedyś były konkretne oczekiwania i nie było żadnej ulgi k🤬a system zero jedynkowy taki najlepszy
D................z
2018-01-28, 19:23
w wieku 14 lat zaciąży i tyle z jej kariery...
s................q
2018-01-28, 19:36
Typowa waga słomkowa. Oni wszyscy tam są tacy szybcy, tłuką się jak nakręceni, tyle, że te ciosy nie robią nikomu żadnej krzywdy.
Ciekawe czy pokaleczyła dłonie na tej brzozie, nie wyobrażam sobie żeby po takim czymś nie porobiły jej się ranki, przecież skóra się ściera od takiego tarcia. Chyba, że ja jestem wyjątkowo delikatny i po prostu mierze swoją miarą.
Ruska Propaganda do domu... A najlepiej bijące się kobiety mieszkają w Polsce a nie w Rosji. Jędrzejczyk czy Kowalkiewicz kompletnie deklasują Rosyjską czołówkę...
...No ale wiadomo... Rosja na Internecie króluje
podpis użytkownika
Niezmanipulowany
fajnie się giba, ale trochę za mała by zr🤬ać. Poza tym cycków brak :c