👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ogólnie to z wysokości trzeba umieć skakać, inaczej prawdopodobnie uszkodzisz sobie kręgosłup
161ZT650 napisał/a:
hehe dobre, jak te lemingi z gry.. jeden za drugim hops hops

Jak skaczą na bok z takiej wysokości to niech się nie dziwią że im kręgosłupy rozrywa.
Gl0BaL napisał/a:
Jak skaczą na bok z takiej wysokości to niech się nie dziwią że im kręgosłupy rozrywa.
Nieee, po prostu byli naje%%ani , przegrzani, skoczyli do lodowatej wody i bum serce staje z powodu szoku termicznego
ciotujecie u nas zrobili huśtawkę i zajebiście skacze się do wody z wysokości 3m a nie 10
D

Kolesie w tle mówią tak niewyraźnie że musiałem sobie pogłośnić żeby przekonać się że nawijają po polsku, bez tego to ruski słyszałem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie