A teraz sadole przyznawać się co tam jeszcze majstrujecie w piwnicach.
Cenię sobie prawo do życia, ale nie wiem czemu nie byłbym chyba zbytnio wzruszony gdyby nagle dach na Wiejskiej zapadł się podczas posiedzenia. Nie dziwi mnie wcale, że obecna degradacja życia politycznego powoduje takie właśnie zachowania, przechodzące nie w fanatyzm a w totalną skrajność. Nie byłbym wielce zdziwiony, gdyby ta informacja była po prostu kolejną wrzutką, zmianą tematu i odciągnięciem uwagi od spraw nader ważnych. Niemniej jednak bardziej kibicowałbym temu panu który chciał wysadzić wiejską (Komor niech se chodzi, ma dobrą fuchę reprezentacyjną i do tego się świetnie nadaje), ale stado tych nierobów nadaje się właśnie do wysłania ekspresem na orbitę okołoziemska.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-20, 11:40
konto usunięte
2012-11-20, 11:43
"nacjonalistycznymi i antysemickimi"- No tak. Któż by inny mógł to uczynić? Mossad swoich nie zabija
Ciężko się w sumie dziwić, wszak chore teorie Macierewicza i tym jemu podobnych działają na wyobraźnię wielu chorych idiotów w tym kraju. W każdym bądź razie piwko dla polskich służb za udaremnienie tego zamachu. Może niepotrzebnie tylko zrobiono z tego takie show medialne.
konto usunięte
2012-11-20, 11:52
Nieprawdopodobne stało się możliwe. Zatrzymali seryjnego samobójce
konto usunięte
2012-11-20, 11:52
A ja bym się nie zdziwił jakby to była prowokacja mająca na celu pacyfikowanie ONR w każdy możliwy sposób.
konto usunięte
2012-11-20, 11:53
to teraz trzeba zrobić petycje do prezydenta w zrozumiałym przez niego języku:
Banie Brezytencie:
Grakowianin hćał bobrze dla wszystkich Polakuf wiec prosimy o plawo łaski tla nieko.
16mln niezatowolonych polakuf 3 rp
Organizujemy zbiórkę papierosów i wódki dla zatrzymanego? Niech kolejni potencjalni sie nie zrażają, niech wiedzą że nie damy im zginąć. ;d
konto usunięte
2012-11-20, 12:02
@up 3 ma wagony fajek ode mnie
swoją drogą skąd wiedzą że miał 4 tony trotylu? nie tak dawno temu twierdzili że żeby mieć pewność trzeba badać próbki co najmniej pół roku...
zamach? te bzdury to wymysły paranoików! Stop podpalaniu Polski!
Z niesprawdzonych danych mogę zdradzić, że (podobno) był to wykładowca Chemii z UR w Krakowie. Się bawią profesorowie
Dobrze się stało że z🤬b został zatrzymany, ciekawi mnie ilu innych nadal jest anonimowych i coś tam knuje ? :/
Plecionkarz, jeżeli miałaby to być prowokacja w tak szlachetnym celu, to ja ją w zupełności popieram.
Dr inż. Kwiecień Brunon
40-68
borazol@o2.pl
ADIUNKT
Można mu podziękować mejlowo:D
konto usunięte
2012-11-20, 12:22
i cały misterny plan w p🤬du...