Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Bomba pod sejmem
Skowroniasty • 2012-11-20, 8:27
A teraz sadole przyznawać się co tam jeszcze majstrujecie w piwnicach.

Cenię sobie prawo do życia, ale nie wiem czemu nie byłbym chyba zbytnio wzruszony gdyby nagle dach na Wiejskiej zapadł się podczas posiedzenia. Nie dziwi mnie wcale, że obecna degradacja życia politycznego powoduje takie właśnie zachowania, przechodzące nie w fanatyzm a w totalną skrajność. Nie byłbym wielce zdziwiony, gdyby ta informacja była po prostu kolejną wrzutką, zmianą tematu i odciągnięciem uwagi od spraw nader ważnych. Niemniej jednak bardziej kibicowałbym temu panu który chciał wysadzić wiejską (Komor niech se chodzi, ma dobrą fuchę reprezentacyjną i do tego się świetnie nadaje), ale stado tych nierobów nadaje się właśnie do wysłania ekspresem na orbitę okołoziemska.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
n1troo 2012-11-20, 17:48
w sumie to i tak przeciez nigdy nikogo nie ma w tym budynku, nie wiem co to by dało :p
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 17:49
Donald jest słaby psychicznie, bywał tu kiedyś ale nie wytrzymał tego hejtu i postanowił tu więcej nie wchodzić tak że mam wolną rękę
Zgłoś
krzyś1990 2012-11-20, 17:51
No to teraz sie zacznie.to tylko sygnał dla innych ,że jak sie chce to się da.
Zgłoś
Jurny_Ziemniak 2012-11-20, 17:55 1
Panie prezydencie to w takim razie wieże w lepsze jótro
Zgłoś
Skowroniasty 2012-11-20, 18:07 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
merh 2012-11-20, 18:11 1
czesc i chwała bohaterowi!! ujawnić nazwisko! dajcie jakieś foto! chce go mieć jako idola na ścianie!!!
Zgłoś
Skowroniasty 2012-11-20, 18:20 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 18:31
Zgłoś
Svenlee 2012-11-20, 18:38 1
Zgłoś
ptaq1987 2012-11-20, 18:39
Jaki kraj, taki zamach.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 19:26
Marna prowokacja. Szukają kolejnego pretekstu do napędzania spirali niedawiści.
Zgłoś
Siedem 2012-11-20, 20:33

Nic tylko zaśpiewać, nic się nie stało, panie Zamachowcu, nic się nie stało - będzie lepiej
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 20:49
Jak ogarnąłem kim z grubsza jest ten "zamachowiec" nasunęło mi się na myśl Breaking Bad
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 21:02 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 21:08 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem