W mediach słychać, że Rosja może przygotowywać się do inwazji na szeroką skale, a mieszkańcy krymu mogli dzisiaj oglądać przerzut bombowców. Szykuje się gorące lato
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
To jest stary filmik i już był na sadolu także nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie siej paniki ty chory pojebie
Bartas1992PL, tak racja t90, dodam dla ścisłości, że cyfry oznaczają rok rozpoczęcia produkcji. Dopiero T14 jest wartościowym czołgiem. Leopard 2 dla T90 jest obiektem bardzo ciężkim do zniszczenia. Całkiem inna technologia uzbrojenia i pancerza. To jest ta słabość rosyjskiej armii.
Przecież to jest jakaś defilada... 15 samolotów i prawie każdy z innej parafii. Jeszcze IŁ tankuje tutkę na 200 metrach. Idiots everywhere.
Rozwala mnie zaślepienie Polski w cudowną moc USA broniących nas przed złymi kacapami.
Nawet na starych mapach układu warszawskiego Polska to linia frontu - w przypadku starcia wschodu z zachodem zostaniemy rozgnieceni jak za IIwś. A politycy jątrzą bo sp🤬zielą za granicę a Kowalski da dupy jak to zwykł robić przed jankesami za iluzoryczne poczucie bezpieczeństwa. Zero godności i myślenia perspektywicznego...
Nawet na starych mapach układu warszawskiego Polska to linia frontu - w przypadku starcia wschodu z zachodem zostaniemy rozgnieceni jak za IIwś. A politycy jątrzą bo sp🤬zielą za granicę a Kowalski da dupy jak to zwykł robić przed jankesami za iluzoryczne poczucie bezpieczeństwa. Zero godności i myślenia perspektywicznego...
A tak se pojadę Putinem: To nie są rosyjskie odrzutowce, takie odrzutowce można kupić w każdym sklepie z rosyskimi odrzutowcami.
Wątpię. Obie strony się tak solidnie okopały, że bez przelania morza krwi nie da się tam nic poważnie zmienić, a żadnej ze stron nie stać na ofiary idące w dziesiątki tysięcy.
a my wtedy w całej naszej mądrości staniemy do walki jako poligon dla ruskich rakiet. W dupie to mam jak przyjdzie co do czego to ewakuacja, a wezwaniem do wojska podetrę sobie tyłek
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie