Konto usunięte
2013-12-27, 10:19
Najeżdżanie na Sosnowiec i Bongmana stało się po prostu nudne. Robicie to dla kilku piw od zj🤬ych gimnazjalistów.
Nosz k🤬a lepiej wrzucic pustego posta z enterami niż takie gówno, co trafia na główną ja p🤬le...
Konto usunięte
2013-12-27, 10:46
podniecacie sie tym Bongmanem jak Trybsonem. Wydrukuj sobie jego plakat i powies nad lozkiem

albo nie gadaj o nim wcale i nie marnuj czasu innych bo ten sadistic zamienia sie w nasza-klase
Konto usunięte
2013-12-27, 11:34
Dlaczego to się znalazło w czarnym humorze? Typ próbuje nabić piwa na BongManie i z humorem nie ma to nic wspólnego. C🤬j Tobie w dupę, hejtowanie to często krytyka, która jest niezbędna
erykz napisał/a:
C🤬j w dupie tobie za lizanie rowa bongmanowi
Pewnie byś chciał żeby tobie wylizał ? P🤬lona zazdrość......
InvisibilisChamaeleo napisał/a:
BongMan-SrangMan, hard k🤬a!
popraw jeszcze to lizanie, bo ominąłeś pod paseczkiem
erykz napisał/a:
C🤬j w dupie tobie za lizanie rowa bongmanowi
W końcu k🤬a ktoś napisał prawdę .
Konto usunięte
2013-12-27, 15:07
Sugerujesz ze Polszmat nie poradzilby sobie bez naszego Bongosa?
Konto usunięte
2013-12-27, 22:43
w sumie c🤬j ci w odchłań ściero odwal się od bongmana, on jest naszym mentorem i dodaje blasku każdemu postowi. Więc módl się by święty ogień nie spalił ci odbytu
Andrzej07 napisał/a:
w sumie c🤬j ci w odchłań ściero odwal się od bongmana, on jest naszym mentorem i dodaje blasku każdemu postowi. Więc módl się by święty ogień nie spalił ci odbytu
Odrób zadania domowe , bo już niedługo wolne sie kończy
Nie wiem kim jest Bongman w realu, bo mam tylko szczątkowe informacje, że to ktoś kto obleciał całą galaktykę i że jest reinkarnacją pana Karola z Familiady. Kto to jest, jak wygląda i jak ma na nazwisko nie mam pojęcia, ale robicie tej postaci taki PR, że owy Bongman, kimkolwiek jest, jeśli pójdzie teraz po robotę gdziekolwiek by nie chciał i się przyzna, że jest Bongmanem z Sadola to dostanie robotę z miejsca, a Was wyśmieje i podziękuje za darmową reklamę, jednocześnie wzbogacając swoje CV o kolejne miejsce pracy. A temat nie zasługuje na żadne piwo, tylko na karnego k🤬sa - głupia próba wybicia się na "fejmie" oklepanego już tematu, w dodatku bardzo niesmaczna, obrażająca usera, który wkład w ten portal miał większy postokroć, niż większość userów razem zebranych. Także kij Ci w oko autorze tego tematu i oby ktoś kiedyś zrobił tutaj temat o Tobie.