To jest w sumie mój pierwszy komentarz na sadolu i chyba uzasadniony... Co to k🤬a jest ja się pytam!? Na sadolu to chciałem oglądać połamane ręce, nosy, jakiś wp🤬l porządny a nie takie gówno. Z sadistica robi się powoli gówno... Przy rejestracji powinno być zadanie 2+2*2 i podać prawidłową odpowiedz, żeby się zarejestrować, może dzięki temu byłoby mniej gimnazjum tutaj. Jakbym chciał oglądać jakiegoś j🤬ego psa to wszedłbym na stronę schroniska, no k🤬a...

kubcikcsn napisał/a:
To jest w sumie mój pierwszy komentarz na sadolu i chyba uzasadniony... Co to k🤬a jest ja się pytam!? Na sadolu to chciałem oglądać połamane ręce, nosy, jakiś wp🤬l porządny a nie takie gówno. Z sadistica robi się powoli gówno... Przy rejestracji powinno być zadanie 2+2*2 i podać prawidłową odpowiedz, żeby się zarejestrować, może dzięki temu byłoby mniej gimnazjum tutaj. Jakbym chciał oglądać jakiegoś j🤬ego psa to wszedłbym na stronę schroniska, no k🤬a...
Odpowiedź 6 kochany.
Co do krwi itp. zapraszam na harda

Z nonsensopedii wybrane punkty jak być tru:
"12. Nie baw się puszystymi rzeczami, chyba że przez zabawę rozumiesz palenie lub spożywanie. "
"19.Sodomizuj wszystko co nie jest płci męskiej (Uwaga na puszyste rzeczy!). "
nonsensopedia.wikia.com/wiki/True_norwegian_black_metal
"12. Nie baw się puszystymi rzeczami, chyba że przez zabawę rozumiesz palenie lub spożywanie. "
"19.Sodomizuj wszystko co nie jest płci męskiej (Uwaga na puszyste rzeczy!). "
nonsensopedia.wikia.com/wiki/True_norwegian_black_metal

Później wyrośnie taki duży sk🤬ysyn, który wszystko gryzie.
W takiego sk🤬ysyna później trudno trafić butem
EDIT:
No dobra,jest fajny...ale jak zacznie szczekać to go rozdepne

EDIT:
No dobra,jest fajny...ale jak zacznie szczekać to go rozdepne

podpis użytkownika
Ni hoooya!