👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierniczę, przecież to AFRYKA, czego on się spodziewał za swoje drobne? Hiltona? Było jechać do Paryża! Poza tym w Tunezji w pokoju się nie siedzi tylko się śpi ewentualnie bzyka. Na pewno był basen i 300 metrów do morza i pogoda, jak drut, ale nie - ponarzekać. Ręce opadają. Może jeszcze drinki z all inclusive były za słabe?!
Ja bylem rok temu w tym samym hotelu i gowno prawda to co mowisz. Bylo bardzo ladnie i zadbanie. W pokoju wszystko co potrzeba bylo, byl telewizor a w szafie byl nawet sejf. Zobaczyli, ze burak to dali pokoj w jakims starym skrzydle hotelu. Ja mialem elegancki pokojik z widokiem na basen i zlego slowa o tym hotelu nie powiem

i fontanny, które pryskają zamiast na kwiatki to na ściany - padłem :XD

Wielki Johny budowlaniec. 20 lat na wczasy zbierał i narzeka na pokój a niektórych nie stać nad Bałtyk jechać inie narzekają. Opanuj downa debilu!!!
a i tak dodam że trzeba było nie oszczędzać na pokoju żeby było za co chlać. Widać na jaki pokój było Cię stać Polaku na wczasach...he he
a i tak dodam że trzeba było nie oszczędzać na pokoju żeby było za co chlać. Widać na jaki pokój było Cię stać Polaku na wczasach...he he
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie