Oglądałem o nim wczoraj na naszym NAT GEO, i powiedzieli tam, że potrafi on się w swojej skórze okręcić o 360` i dlatego jak go coś złapie (ugryzie) może łatwo się wymigać... ale k🤬a jak to? czy to znaczy że może się tak obrócić we własnej skórze, że potrafi ugryźć dupą?

rottunio napisał/a:
Oglądałem o nim wczoraj na naszym NAT GEO, i powiedzieli tam, że potrafi on się w swojej skórze okręcić o 360` i dlatego jak go coś złapie (ugryzie) może łatwo się wymigać... ale k🤬a jak to? czy to znaczy że może się tak obrócić we własnej skórze, że potrafi ugryźć dupą?
o niech cie c🤬j

Dajcie mi AK, albo coś podobnego, co sypie ołowiem i zobaczymy kto będzie lepszy...
I nie pieprzcie "A... Ty będziesz miał broń", bo taka jest różnica między tym wszystko-jadem, a ludźmi że my mamy na tyle rozumu że stworzyliśmy sobie strzelbki, karabinki i pistoleciki, żeby nie musieć się za wężem uganiać jak ten sk🤬iel.
I nie pieprzcie "A... Ty będziesz miał broń", bo taka jest różnica między tym wszystko-jadem, a ludźmi że my mamy na tyle rozumu że stworzyliśmy sobie strzelbki, karabinki i pistoleciki, żeby nie musieć się za wężem uganiać jak ten sk🤬iel.
podpis użytkownika
Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!
hmm z tą regeneracją po ukąszeniu to wyj🤬a sprawa. przespał się i dalej do koryta
podpis użytkownika
Porucznik Rżewski
a inne zwierzęta patrzą jak on biegnie i sobie myślą: "biegnie dres nie wk🤬iajmy go bo nas zje"

Taki, k🤬a, zwierzęcy dresiarz. Wszędzie przykozaczy, nie zważając na to co będzie później. Czyli dupą myśli - to by się zgadzało też w przypadku borsuka, skoro potrafi się obrócić w swojej skórze o 360 stopni.

Widzialem kiedys filmik o tym malym sk🤬ielu, jest niesamowicie ciezki do zaj🤬ia. Dorosly lampard meczyl sie ze stara samica bez zebow ok 4 godzin zanim ja ukatrupil. Albo inny motyw jak zaatakowal jakas kobre ktora go ukasila, a jad tej kobry byl bardzo toksyczny,czlowiek bez pomocy medycznej nie mialby szans na przezycie. A to male bydle polezalo po ukaszeniu ok 2 godz, po czym wstalo otrzepalo sie i sobie poszlo;)
sk🤬iel nie do zajechania jak CJ z GTA :]
podpis użytkownika
kto to czyta ten c🤬j :]
Conscribo napisał/a:
może i kozak ale... w ostatniej sekundzie jest jakiś duży ptak a lektor pewnie mówi coś w stylu - "ale jest zwierzę, którego borsuk musi się obawiać"
No a człowieka to sie nie musi bac? Jesli człowiek nie ma broni to nie.

Rządzi na dzielni sk🤬ysyn. Taki poj🤬y trochę jak Joe Pesci w "Chłopakach z ferajny".