Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Boston sprząta ulice.
zwierzak30 • 2025-02-01, 16:21
"Urząd Celno-Imigracyjny, może w końcu aresztować i deportować członków gangów i przestępców, nawet w Sanctuary Cities (miastach azylowych)."
Zajumane z JM.
Euro kołchoz chce robić to samo przecież.Wyłapią swoich niesfornych inżynierów.Następnie deportują do nas,do Polski.W ramach "solidarności i pomocy sąsiedzkiej".A jak nie to kara za każdego nie przyjętego w ramach paktu.

Tu urywek z małpką z Haiti.
sadistic.pl/malpka-nie-chce-do-haiti-vt604513.htm
Zmieniono 1 razy Zgłoś
zwierzak30 2025-02-01, 20:45 1
Swierzy komentarz odnośnie naszej sytuacji .

Tu nic nie da wycieranie ścieków,które wlały się do europy.
Najpierw trzeba zatkać cieknące szambo,usunąć przyczynę wycieku gówna.A potem zacząć zmywać podłogę.

Czy państwo Polskie mogło by "wymyślić"takie tranzytowe wizy,coś jak ?
- Pan,ja biedny uchodźca Abdul Wisimilaha,uciekam prze biedą.
-A gdzie chce pan osiąść? -A to jam wybór? To ja proszę do pani merkel.
-Proszę tu wiza tranzytowa.Tam stoi bus.Jutro o 17 będzie pan w berlinie. Miłej podróży.

[ Dodano: 2025-02-01, 20:53 ]
donkapusta napisał/a:

Nie wiem, nie jestem rasistą, ale czy jest jakiś samostanowiący się kraj rządzony przez czarnoskórych ludzi o dobrobycie powiedzmy Rumuni, Polski?

Pracowałem kiedyś w Bury s Edmunds z Angolką,Z Angoli, Marianna ma na imię.Naprawdę miła,pracowita,inteligentna,Choć czarna.Taka ona nasza. Pod bogiem.
Opowiadała że w stosunku do reszty afryki nie mają wcale tak źle. Jak na afrykę to całkiem cywilizowany (z naszego punktu myślenia) naród.

ps;
"Nie wiem, nie jestem rasistą, "
Młody i głupi jeszcze jesteś.Nauczysz się. Wszystko przed tobą.
Zgłoś
pazuzu 2025-02-01, 21:01 4
zwierzak30 napisał/a:

Swierzy komentarz odnośnie naszej sytuacji...

"Swierzy" 🤦‍♂️ i jeszcze wrzuca coś z kanału ziobro gdzie są tacy eksperci że ja p🤬le
Zgłoś
zwierzak30 2025-02-01, 21:05 1
pazuzu napisał/a:

"Swierzy" 🤦‍♂️ i jeszcze wrzuca coś z kanału ziobro gdzie są tacy eksperci że ja p🤬le

Jakie masz poglądy to wiemy, co masz do ziobry to mnie niebałdzo.
Ale że ja świeżak? Dzieki
Ferie mam.
Telewizji nie oglądam jakieś 20 lat. A w necie wybieram i czytam to co uważam za interesujące. A to że umieści tą treść zero czy inny twórca. To pozwól że to ja zdecyduje,co będę oglądał,czytał czy słuchał. A Ty jak wolisz onet i biedronę to wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-01, 21:05 2
donkapusta napisał/a:

Nie wiem, nie jestem rasistą, ale czy jest jakiś samostanowiący się kraj rządzony przez czarnoskórych ludzi o dobrobycie powiedzmy Rumuni, Polski?

Rwanda. To dyktatura, ale żyje się tam dobrze i jest to chyba najbezpieczniejszy kraj na kontynencie. A jeszcze lepiej jest na Seszelach, choć tam żyją za pieniądze białych turystów.

[ Dodano: 2025-02-01, 21:09 ]
zwierzak30 napisał/a:

Swierzy komentarz odnośnie naszej sytuacji .

I znowu to p🤬lenie. Już rok temu Tusk miał ściągać czarnych z Niemiec i co? I gówno.
Tyle warte te wasze proroctwa. Kto jeszcze w to wierzy?
Zgłoś
mk61 2025-02-01, 21:39
pazuzu napisał/a:

Zaraz będą takie filmiki z Polakami, Agencja służby imigracyjnej U.S. (ICE) przekazała info ze jest 2303 Polaków do deportacji.

Człowiek rozumny raczej liczy się z ryzykiem, które podejmuje. Skoro jest nielegalnie, to jak najbardziej mogą go wykopać. Czy to Polak, Rusek, czy Niemiec.
Zgłoś
Mieto-68 2025-02-01, 22:11
Zapraszamy! Murzyni mają jedną zaletę...

- Nie widać na nich siniaków...
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-01, 22:42 2
Prosty napisał/a:

Dubel na głównej, elo xD

Nie bądź nadgorliwy.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-02-01, 23:05
Po c🤬j to zostało wrzucone tu ponownie skoro to duplikat?
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-01, 23:13 1
corpo_kills_me napisał/a:

sadistic.pl/malpka-nie-chce-do-haiti-vt604513.htm ten temat odnosi się tylko do murzyna z Haiti, autor dodał to w opisie.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
kuba172 2025-02-01, 23:14 1
corpo_kills_me napisał/a:

Ja jednak dodałem tylko fragment, który wydawał mi się najciekawszy / najbardziej komiczny.
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-02-02, 0:20 1
Dostojny napisał/a:

ten temat odnosi się tylko do murzyna z Haiti, autor dodał to w opisie.

Wrzucacie ludziom tematy do Było.pl tylko dlatego, że mają inne ujęcia kamery na te same zdarzenia ale nie macie problemu z przepuszczeniem posta jako nowy materiał tylko dlatego, że jest trochę dłuższy od duplikatu.

Zgłoś
ZGRED2 2025-02-02, 0:52
Przypominam tylko, iż Barak Obama - czy c🤬j tam wie jak to się pisze, dostał pokojową nagrodę Nobla za zbombardowanie Jemenu. 🙂
Zgłoś
Prosty 2025-02-02, 4:37
Dostojny napisał/a:

Nie bądź nadgorliwy.

Hahahahaha smieszne, dobre na początek dnia
Zgłoś
CanesVenatici 2025-02-02, 6:09 1
donkapusta napisał/a:

msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/zbadali-kt%C3%B3ry-kr...
Zgłoś
pawelns1 2025-02-02, 11:51
encoder178 napisał/a:

najlepiej jakby wszystkich czarnych deportowali

deportowali karabinem do spalarni odpadów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie