👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Od lewej do prawej.
Pani nr 1 dostala 146 klapsów.
Pani nr 2 dostala 291 klapsów
Pani nr 3 dostala az 429 klapsów
Pani nr 4 dostala 225 klapsów
W talerz uderzyl tylko 8 razy.
Pani nr 1 dostala 146 klapsów.
Pani nr 2 dostala 291 klapsów
Pani nr 3 dostala az 429 klapsów
Pani nr 4 dostala 225 klapsów
W talerz uderzyl tylko 8 razy.
Darson666 napisał/a:
Niech się cieszy, że dupa z instrumentu perkusyjnego nie stała się instrumentem dętym.
![]()
Hahah, człowieku, u made my day

Rozumiem teraz dlaczego jest ich 4. Jedna, po wykonaniu numeru byłaby - delikatnie mówiąc - zużyta.
Jeśli chodzi o esencję tego, co można zrobić z dupą, to polecam, dla osób, które choć raz były na Hardzie - film pełnometrażowy pt. "Salo, czyli 120 dni Sodomy" Paolo Passoliniego. Reżyser został zamordowany tydzień po premierze i ja mu się nie dziwię... A może popełniono na nim samobójstwo? To byłby pierwszy taki przypadek, na wiele lat przed Andrzejem Lepperem :|
Jeśli chodzi o esencję tego, co można zrobić z dupą, to polecam, dla osób, które choć raz były na Hardzie - film pełnometrażowy pt. "Salo, czyli 120 dni Sodomy" Paolo Passoliniego. Reżyser został zamordowany tydzień po premierze i ja mu się nie dziwię... A może popełniono na nim samobójstwo? To byłby pierwszy taki przypadek, na wiele lat przed Andrzejem Lepperem :|
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie