👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niedaleko mojego miejsca zamieszkania tez jakiś czas temu zrobili ścieżkę rowerową, ładna, długa, dwukierunkowa, oznakowana a mimo wszystko rowerzyści zapieprzali drogą, mało tego w zgodzie z przepisami wyprzedzić się ich nie dało na dość długim odcinku, zakręt, wysepki z przejściem dla pieszych podwójna ciągła.
Specjalnie dla takich z🤬bów przerobiłem nieco prawą dyszę w prawym spryskiwaczu, najpierw powolna jazda za nim, później powolne wyprzedzanie podczas którego ręką mi się omsknęła na dźwignię spryskiwacza, kilka razy się omsknęła. Płyn zawsze zimowy, śmierdzący. Teraz jeżdżą ścieżką.
Specjalnie dla takich z🤬bów przerobiłem nieco prawą dyszę w prawym spryskiwaczu, najpierw powolna jazda za nim, później powolne wyprzedzanie podczas którego ręką mi się omsknęła na dźwignię spryskiwacza, kilka razy się omsknęła. Płyn zawsze zimowy, śmierdzący. Teraz jeżdżą ścieżką.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie