Co to za gówno dla plebsu? Śpiewają o schlaniu mordy i nazywają kobiety świniami. Do tego trochę wulgaryzmów. To ma być śmieszne? Chyba dla uczniów gimnazjum...
I się dziwić, że poziom muzyki spada na dno. Z jednej strony krytykowanie amerykańskiego chłamu, a z drugiej promowanie "hitów" z remizy.

@up Freedomik
Nie, to dla osób które maja dystans do życia, a nie jak Ty przez całe życie, spinają dupę żeby sąsiedzi nie gadali
Nie, to dla osób które maja dystans do życia, a nie jak Ty przez całe życie, spinają dupę żeby sąsiedzi nie gadali

Jest odpowiedni dział na muzykę (oraz taką "muzykę"):
sadistic.pl/czego-sluchaja-sadysci-vt7376.htm
sadistic.pl/czego-sluchaja-sadysci-vt7376.htm
Dla wszystkich, którzy myślą, ze oni śpiewają to z pełną powagą - powieście się.
Kolesie zajebiści, prześmiewczy i idealnie drwiący z niektórych typów ludzi, czy dziedzin życia, takich ludzi w tym smutnym kraju nam trzeba.
Kolesie zajebiści, prześmiewczy i idealnie drwiący z niektórych typów ludzi, czy dziedzin życia, takich ludzi w tym smutnym kraju nam trzeba.

podpis użytkownika
Nie dla psa, dla pana to!
Za każdym razem jak ich słucham to mam wrażenie że słucham kapitana bomby. Strasznie podobny głos. Oni mają z nim coś wspólnego?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum
Niektórzy nie rozumieją bo są tępi, albo nie chcą zrozumieć. Oni nabijają się swymi utworami z polskiej sceny muzycznej. Zanim do życia powołana została kapela Bracia Figo Fagot, to Figo i Fagot byli głównymi bohaterami niskobudżetowego i nieźle poj🤬ego (dla mnie w pozytywnym słowa tego znaczeniu) "serialu" Kaliber 200 Volt. Często w tych odcinkach leciały piosenki w całości przez nich napisane. Dopiero za namową fanów tego serialu zdecydowali się koncertować i wydać płytę. Wydaje mi się wszystko jasne serial miał śmieszyć, utwory w nim zawarte również. Poza tym przeciętny polak jak się nap🤬li to lubi sobie pośpiewać, a ich piosenki świetnie się do tego nadają.
Edit: Poza tym oni na koncertach przynajmniej śpiewają, a nie jak pseudo gwiazdki popu ( chyba wszystkie to robią, bo gdy któraś próbuje to wychodzi tragedia), chleją wódę i nie kryją się z tym.
Edit: Poza tym oni na koncertach przynajmniej śpiewają, a nie jak pseudo gwiazdki popu ( chyba wszystkie to robią, bo gdy któraś próbuje to wychodzi tragedia), chleją wódę i nie kryją się z tym.

Nie spodziewałem się, że na koncercie disco polo zobaczę pogo

Żenujący pokaz cygański.
Trzeba bionicznie sk🤬ić się, żeby z tego gówna mieć radochę.
Trzeba bionicznie sk🤬ić się, żeby z tego gówna mieć radochę.
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców