No ok, a załóżmy że jesteśmy normalnym Polskim Obywatelem, ale los tak chciał że nie zdążyliśmy i puściliśmy w gacie i na podłogę. Co dalej? Wezwać kogoś, uciekać, spalić się ze wstydu czy latać po sklepie szukając odpowiednich środków do posprzątania.
Potem tą ręką poszła grzebać w bułkach.
Całkiem niedawno miałem sytuację, wchodzę na Shella przy S7 aby się odlać, otwieram drzwi wszędzie mokro na podłodze, se myślę c🤬j jakąś woda się wylała czy ki c🤬j, ale nie... zza ściany wyszedł gość tak na oko ponad 60 lat, z wąsem, wyglądał jak cygan i coś do mnie gada, ja go c🤬ja nie rozumiem i pytam CO I CO aż w końcu patrzę a on całe spodnie mokre se myślę co tu się odj🤬o a on mi mówi że nasikał do tego i pokazuje palcem na ... SUSZARKE DO RAK.
Aż k🤬a nie wierzyłem co on gada, a on mi się przyznał że myślał że to bidet.. no mówię co za przyj🤬y typ, odwróciłem się na pięcie, kupiłem fajki i odlalem się na koło
Gdzieś już to widziałem...
Ghost39 napisał/a:
jeszcze nie słyszałem by jakaś Polka albo Polak zesrał się w biedronce.
W biedrze nie wiem, ale jak pracowałem słynnym sklepie dla hurtowników na M gdzie trzeba mieć kartę żeby chociaż wejść, to dziewczyny na tekstyliach w przebieralni notorycznie znajdowały osrane gacie (damskie i męskie) i zostawiony otwarty trzy pak bielizny gdzie zawsze brakowało pary... No k🤬a dramat i do tego sklepu przychodzili ludzie prowadzący własne interesy, mający sklepy, firmy i jakie to pany zawsze nie były i ą ę... Brak słów.
Dziwne ze ktoś zauważył,w biedronce jest taki burdel zawsze,że jedno gowno więcej ciężko zauważyć xD
Jakie żarcie w markecie takie gówno w kuwecie.
podpis użytkownika
No c🤬j: lepsza zrzuta tutaj niż na owsiaka. Pojebów tyle samo, ale ubaw większy.
kolego ale wytnij audio żeby dziewczyny rozliczające kasetkę nie miały lipy
brylant1412 napisał/a:
stare baby są obrzydliwe dlaczego tak jest k🤬aaaaaaaaaaaa nie długo moja żona będzie stara
Zaczynają śmierdzieć. I popuszczać.
brylant1412 napisał/a:
stare baby są obrzydliwe dlaczego tak jest k🤬aaaaaaaaaaaa nie długo moja żona będzie stara
Zaczynają śmierdzieć. I popuszczać.
gdzie Ty panienke widzisz to j🤬a babodzilla
Konto usunięte
2022-05-23, 22:03
Ile rubelków wpadło za to szczucie?