Brad Pitt jest zdruzgotany po tym, jak Angelina podała do wiadomości, że zamierza usunąć sobie również jajniki. - "Myślę, że ona chce mi po prostu sp🤬olić kawałek po kawałku."
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
@up @@up
A jednak się znaleźli - "s tego nie wolno rzartować, ona to zrobiła dla strowia"
Do tego nie czują ironii. Tak jak nienawidzę PISu, tak trudno mi się nie zgodzić z Piechą, że ten cały cyrk to kolejny show. Gdyby operacja miała uzasadnienie medyczne to jajniki też by poszły do kosza. Chciała se poprawić (bo już latka lecą) i dorobiła teorię + lans na bohaterkę.
Jakby zbadać każdego człowieka, to każdy nosi geny z których może rozwinąć się kilkanaście a może i więcej typów nowotworów. Gdyby każdy wycinał to co mu może grozić rakiem to wyglądalibyśmy jak dzieci Frankensteina.
A jednak się znaleźli - "s tego nie wolno rzartować, ona to zrobiła dla strowia"
Do tego nie czują ironii. Tak jak nienawidzę PISu, tak trudno mi się nie zgodzić z Piechą, że ten cały cyrk to kolejny show. Gdyby operacja miała uzasadnienie medyczne to jajniki też by poszły do kosza. Chciała se poprawić (bo już latka lecą) i dorobiła teorię + lans na bohaterkę.
Jakby zbadać każdego człowieka, to każdy nosi geny z których może rozwinąć się kilkanaście a może i więcej typów nowotworów. Gdyby każdy wycinał to co mu może grozić rakiem to wyglądalibyśmy jak dzieci Frankensteina.
no nie wiem czy nieuzasadniona ta amputacja piersi...no ale jak tam kolega woli
oby Ci jaja kiedys uschly
Dałem do ulubionych tylko ze względu na komentarz bloodwara bo jestem przyszłym bezrobotnym humanistą i mnie to rozbawiło
Taaa... Nie Syzyf, a Jazon i wyprawa po zlote runo, przepraszam zlote cycki.
@Bloodwar
W jej implantach są sutki, cały zabieg wyglądał mniej więcej tak: wycięcie całego gruczoły przez małe nacięcie blisko sutka, wprowadzenie do środka (z tego co pamiętam) specjalnego płynu który zrobił miejsce na implanty, które potem zostały wprowadzone przez co teraz jej piersi wyglądają jak po zwykłej operacji plastycznej.
W jej implantach są sutki, cały zabieg wyglądał mniej więcej tak: wycięcie całego gruczoły przez małe nacięcie blisko sutka, wprowadzenie do środka (z tego co pamiętam) specjalnego płynu który zrobił miejsce na implanty, które potem zostały wprowadzone przez co teraz jej piersi wyglądają jak po zwykłej operacji plastycznej.
SZAJBAAA napisał/a:
No tak TVN to w 100% idealna, rzeczowa telewizja i nikomu nie wolno jej obrażać! NIKOMU!
Oj ty Tusko-fanie ...
Nie lubię Tuska. U mad?
Ale polew z tych kretynó
Daj im ktoś (kto ma tam konto) linka do tego tematu
A najlepiej od razu linka na harda
To będzie dopiero ból dupska
Daj im ktoś (kto ma tam konto) linka do tego tematu
A najlepiej od razu linka na harda
To będzie dopiero ból dupska
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie