Brad Pitt jest zdruzgotany po tym, jak Angelina podała do wiadomości, że zamierza usunąć sobie również jajniki. - "Myślę, że ona chce mi po prostu sp🤬olić kawałek po kawałku."
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up @@up
A jednak się znaleźli - "s tego nie wolno rzartować, ona to zrobiła dla strowia"
Do tego nie czują ironii. Tak jak nienawidzę PISu, tak trudno mi się nie zgodzić z Piechą, że ten cały cyrk to kolejny show. Gdyby operacja miała uzasadnienie medyczne to jajniki też by poszły do kosza. Chciała se poprawić (bo już latka lecą) i dorobiła teorię + lans na bohaterkę.
Jakby zbadać każdego człowieka, to każdy nosi geny z których może rozwinąć się kilkanaście a może i więcej typów nowotworów. Gdyby każdy wycinał to co mu może grozić rakiem to wyglądalibyśmy jak dzieci Frankensteina.
no nie wiem czy nieuzasadniona ta amputacja piersi...no ale jak tam kolega woli

oby Ci jaja kiedys uschly
konto usunięte
2013-05-17, 13:19
Jarrt napisał/a:
Przecież TVN to zwykły kanałtelewizyjny, a nie jakieś gówno plotkarskie......
..... ano tak! Jesteś prawicowym bóldupnikiem.
No tak TVN to w 100% idealna, rzeczowa telewizja i nikomu nie wolno jej obrażać! NIKOMU!
Oj ty Tusko-fanie ...
konto usunięte
2013-05-17, 14:08
Dałem do ulubionych tylko ze względu na komentarz bloodwara bo jestem przyszłym bezrobotnym humanistą i mnie to rozbawiło
konto usunięte
2013-05-17, 14:17
Taaa... Nie Syzyf, a Jazon i wyprawa po zlote runo, przepraszam zlote cycki.
@Bloodwar
W jej implantach są sutki, cały zabieg wyglądał mniej więcej tak: wycięcie całego gruczoły przez małe nacięcie blisko sutka, wprowadzenie do środka (z tego co pamiętam) specjalnego płynu który zrobił miejsce na implanty, które potem zostały wprowadzone przez co teraz jej piersi wyglądają jak po zwykłej operacji plastycznej.
SZAJBAAA napisał/a:
No tak TVN to w 100% idealna, rzeczowa telewizja i nikomu nie wolno jej obrażać! NIKOMU!
Oj ty Tusko-fanie ...
Nie lubię Tuska. U mad?
konto usunięte
2013-05-17, 17:25
Jarrt napisał/a:
Nie lubię Tuska. U mad?
Kłamiesz.
konto usunięte
2013-05-17, 18:00
@bloodwar ale te wszystkie fanki które wyr🤬ał wszystko mu rekompensują.
SZAJBAAA napisał/a:
Kłamiesz.
Głębokie.
konto usunięte
2013-05-18, 0:09
Jarrt napisał/a:
Głębokie.
Jak wody Sahary.
@bloodwar Brawo
Zaistniałeś!
konto usunięte
2013-05-21, 0:46