Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Uwaga! Należysz do jakiejś kliki bo Ci piwo postawiłam 😎
Ale, że ladnie prosisz - pokażę
Tak se teraz myślę, że kiedyś miałem kaloryfer.Teraz mam bojler.
przecież to stały motyw na sadolu. udawanie baby, wymienianie piwek multikontami dla kręcenia ruchu na portalu i od czasu do czasu uskuteczniania lewacko-POwskich pierdów zgodnych z głównym nurtem ubeckich mediów. Wali komentarze w każdym temacie i codziennie podkreśla że jest babą, żeby przypadkiem ktoś nie przeoczył.
do tego jeszcze takie kwiatki: - nie ma dnia, żeby nie dał mu piwka. w tej samej paczce są jeszcze Cezzar Zulu-Gula Geraldinio pazuzu - wszyscy o tym samym profilu.
kiedyś bym myślał, że typ jest psychiczny, ale pracowałem w marketingu dla POwców i teraz takie wyjaśnienia zostawiam sobie na sam koniec. Ilość "komentatorów" zatrudnionych w warszawskim ratuszu, na czerskiej, w każdym zasranym powiecie jest powalająca.
Jak dobrze, że mamy na Sadolu dyżurnych ormowców, którzy tropią lewackie i tuskowe spiski żeby zdusić je w zarodku. W poprzednim ustroju za taką postawę dostałbyś order Budowniczego PRL, ale to niestety przeszłość. Jaka szkoda, że marnujesz swój talent. Spróbuj emigracji na Białoruś, tam cię jeszcze docenią.
[ Dodano: 2025-03-05, 22:59 ]
Co będzie, jak się okaże, że JoSeed ma jednak węża w kroku?
Będzie materiał na Harda.
JoSeed to zwykły pedał
Wyjatkowo i po raz pierwszy przyznam ci rację, wolę facetów 👍
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie