mam nadzieję że dożyjemy czasów gdzie ktoś zacznie ich odsyłać do afryki hurtowo :]
W workach, jako nawóz.
mam nadzieję że dożyjemy czasów gdzie ktoś zacznie ich odsyłać do afryki hurtowo :]
po co? wrócą się... Lepiej wysłać w atmosferę
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę

To już są minione czasy - próbowali już tego pod nazwą Liberia. Oczywiście się nie udało. Autochtoni byli przez przyjezdnych traktowani jak gorsi.
Obecnie testowany jest wariant inwazji na Europę, gdzie tubylcy są bierni i nieskorzy do walki o swoje.
Prawda niestety jest taka, że ta rasa nie potrafi odnaleźć się w cywilizacji i większej społeczności. Ewolucyjnie maksimum cywilizacyjnego rozwoju jaki są w stanie osiągnąć i się zaadaptować do życia to wiocha z patyków pośrodku sawanny i kilkunastoosobowe plemię.
Oj kidosku. Twoj wyjazd do Białorusi nazywasz „odesłaniem”?
akurat kidosem to ty jesteś, do tego ukrofilem
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemumam nadzieję że dożyjemy czasów gdzie ktoś zacznie ich odsyłać do afryki hurtowo :]
Taniej byłoby do Bozi...
akurat kidosem to ty jesteś, do tego ukrofilem
Oj kidosku. Ile ci placà? Ładne mieszkanko w Białorusi ci dali? Czy jeszcze z Polski działasz kiddosko-komuszku.
A co to plantacji bawełny już nie ma w juesej?
K🤬a jakie było by to piękne <3
Oj kidosku. Ile ci placà? Ładne mieszkanko w Białorusi ci dali? Czy jeszcze z Polski działasz kiddosko-komuszku.
nawet nie potafisz wymyslić czegoś swojego tylko kopiujesz, nazwałem cie kidoskiem z racji poziomu jaki prezentujesz na tym upadającym portalu. Twoje ukrofilskie zboczenie jest obrzydliwe
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu