👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jechałem z nim nie raz mpkiem. To jeszcze nic, czasem ten gość czasami udaje przewodnika wycieczki i opowiada ludziom w mpk rozne rzeczy w stylu "prosze państwa, prosze spojrzec na lewo, właśnie mijamy jakiśtam pomnik" i nawija jakies historie

I dlatego jestem ateistą. Trzeba tępić kler gdyż jego wieloletnie pranie mózgu prowadzi do wyżej pokazanych efektów.

Zieja jak on ode mnie z dzielni jest. Wczesniej mial na tym worku na klacie matke boska w ogole typ zaczepia ludzi kaze sie im modlic, pyta kiedy w kosciele sie bylo taki mesjaz drugi

Fascynująca wiara od 2000 lat krąży bajka o miłosiernym zombie zdolnym przemieniac wode w wino , uzdrawiac chorych itd Powieszono kretyna na krzyżu a on po 3 dniach poleciał w chmurki i wszystko jest ok. Wierzą w jego ponowne przyjscie miłują kochaja buduja koscioły i pozwalaja gwłacic dzieci jego powierniką itd ale kiedy jakis miły kulturalny dziadek z własną jazdą gada w autobusie o miłosci i szacunku traktuja go jak czuba ;|

Brat Józef na wiecu Kaczyńskiego w Lublinie.

Nienawidzę pisuarów, ale Brat Józef jest dla mnie jest pozytywną postacią, potrafi poprawić humor w nudnym autobusie lubelskiego MPK.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie