Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
Bratkowska znowu błysnęła
konto usunięte • 2014-01-03, 19:08

Śmieszne, że o pro-ludzkości mówi zwolenniczka aborcji po raz kolejny ktoś z lewej strony pokazuje, że lewica = podwójne standardy. Dodała też, że wolałaby żyć na Kubie niż w USA. Widać u lewactwa komunizm to coś dobrego. No, ale nic dziwnego. Większość takich ludzi odziedzicza teraz całkiem fajne majątki po członkach rodziny, którzy kolaborowali z tym zbrodniczym systemem. Oni nie doznali krzywd od komuny, więc dla nich jest ona czymś dobrym. Wycieczka do Korei Północnej dla takich szmat!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Blezzer 2014-01-04, 3:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 10:13
tak tak, nie pogoba mi sie w pl wiec bede twierdzil ze panuje socjalizm
fajnie ze wszystko co sie nie podoba automatycznie staje sie socjalistyczne, i w ten sposob konto czyste mozna piac z zachwytu nad wspanialym wolnym rynkiem gdzie panuje ogolnonarodowe szczescie
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 18:05
Komunizm niekoniecznie, ale socjalizm jest najlepszym ustrojem. I tak, jestem lewakiem, jedyny lewacki postulat, z którym się nie zgadzam to aborcja, o której ta pani też się zresztą wypowiadała.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 19:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 21:44

Jak zapowiedziała, tak zrobiła...
Zgłoś
lufnik1946 2014-01-06, 21:46
Zajebiście, dziecko i tak pewnie by się powiesiło mając taką matkę.
Zgłoś
Magiczny. 2014-01-06, 21:48
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 21:49
Jej stara, nie udaną.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem