A czy on tej waty nie rozdawal dzieciakom w dzien dziecka za darmo? czy ja cos zle zrozumialem?
konto usunięte
2013-06-02, 23:36
jak juz sa posty typu od kiedy to , to od kiedy mozna jezdzic po chodniku ?
Ogólnie to typowa idiotka bez wykształcenia, pieprzenie że ona też musi płacić podatki, noż kutwa a z czego szmata ma na chleb. Płaci podatek od podatku. Przyjmują debili, ta instytucja jest nie potrzeba. W Gdańsku zamiast natarczywego rumuna z pod tunelu pogonić to oni babcie za kwiaty piszą.
konto usunięte
2013-06-03, 0:38
W zyciu bym kasku nie zdjal. Wstyd jak cholera, wolalbym kible szorowac docholery !!!
konto usunięte
2013-06-03, 11:11
@orzech1991, Oczywiście w świetle kulawego prawa, mandat wystawiony słusznie, ale gość był grzeczny, a kobieta uniosła się jakby jej tampon odkorkował. Przy dzieciach do tego. Prawo jakie jest takie jest, wiadomo, że ktoś musi egzekwować, ale często są to głupi ludzie.
Co do JKM to popieram, koleś często gada bardzo mądrze, chyba najmądrzej ze wszystkich i potrzeba kogoś takiego. Tyle, że ekipa przy władzy nie chce kogoś z podobnymi poglądami, bo zmniejszenie podatków jest realne, ale trzeba by przestać dofinansowywać partię, kościoły i wiele innych złodziejskich procederów musiałoby się skończyć. Oni chętnie wykorzystują lekkie braki w elokwencji JKM, robią z niego idiotę, nie ważne, że przekłamywaniem i przekręcaniem jego słów, ważne, że działa i większość ludzi tak go widzi. Zawsze będą eliminować jednostki zagrażające ich złodziejskim łapom. Co tu teraz zrobić, nie widzę raczej wyjścia, zamach stanu jakiś chyba jest potrzebny.
Strartowałem wczoraj na 3molach i gadałem z tą babką, wyglądała na spoko kobite a tu oooo..