dla niecierpliwych 3:35
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:26
🔥
Zderzenie z lampą
- teraz popularne
tylko kasa na paliwo za dojazd do takiego szmaciarza poszła w błoto, zutylizować i wszystko
Dziadek napisał/a:
PS. Koleś ma farta że policjant nie założył mu sprawy sądowej za nagranie jego twarzy bez zgody... i właśnie w takiej sytuacji z zgarnięcia z posesji przymkną oko .
Policjant na służbie jest osobą publiczną i miał prawo go nagrywać tak czy inaczej;) nie wiem tylko jak jest z udostępnianiem tego w internecie.
Cytat:
Policjant na służbie jest osobą publiczną i miał prawo go nagrywać tak czy inaczej;) nie wiem tylko jak jest z udostępnianiem tego w internecie.
W Polsce to chyba można nagrywać wszystko i wszystkich, ale nie można tych nagrań upubliczniać w żaden sposób. Jak ktoś wie więcej na temat to niech napisze bo mi nie chce się szukać.
Może by nic nie zrobiły, ale jak koleś nagrał zdarzenie to już musiały zadziałać. Tyle w temacie.
Dziadek napisał/a:
PS. Koleś ma farta że policjant nie założył mu sprawy sądowej za nagranie jego twarzy bez zgody... i właśnie w takiej sytuacji z zgarnięcia z posesji przymkną oko .
Policjant pełni funkcję publiczną. Jakby aresztował kogoś "ważnego" to by popitalał w masce.
A skrajnie nawalony gość czy nie- dziadek tylko wyzywał, jak tysiące podobnych jemu cwaniaczków. Co jak co ale własność prywatna to świętość i nie mieli prawa go z niej wyciągać. Oczywiście możecie hejtować, że policjanci na nią nie wtargnęli, ale pijaczek sam też nie wyszedł
Policja przyczyniła się do zwiększenia mojego i waszego bezpieczeństwa... przy okazji poprawiając staty
Skuć menela i do lodówki
btw. fajny pies. Chwytak zawsze poprawia mi humor
no troche przewrazliwieni Panowie Policjanci... widać, że dziadek nie ogarnia co się dzieje, jest spity, nie zagraża bezpieczenstwu, ale w Polsce zawsze jest według zasad kiedy tego nie potrzeba, a gdy chodzi o bezpieczenstwo to zasady są lamane
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie