Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kenzol 2013-08-27, 13:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 13:22 4
fantomasik napisał/a:

Były policjant!? Czy tatuś w ZOMO?

raczej główny bohater w okularach.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 13:29 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 13:30 1
Ile to ja bym dał aby zobaczyć jakby przypadkowo przyglądał się temu wojskowy z wyższym stopniem.
Kiedy "panów porządku" uczą tylko na takiej zasadzie:
-Czy podejrzany ma broń?
TAK / NIE
Wyciągnąć pistolet i strzelać. / Gaz pieprzowy i kopać do nieprzytomności.

To walka jaką wpaja się żołnierzom jest przystosowana do tzw. "przetrwania", czyli bez jakiś efektownych powaleń tylko jak najszybsze pokonanie przeciwnika. "To nie broń czyni żołnierza, a to czy potrafi obejść się bez broni."
A taki funkcjonariuszek polega tylko na zabaweczkach.

Czyli wracając do tematu jakby taki żołnierz wstawił się za kolesiem na filmie to raczej na następny dzień feralna para "niebieskich" składałaby rezygnacje ze służby mundurowej.

Bilet raz proszę.

Zgłoś
janas221 2013-08-27, 13:32
Ja nie wiem żeby policja nie umiał normalnie zatrzymać :/ ale widać nawet siłą nie potrafią :/
Zgłoś
HiSpect 2013-08-27, 13:32 2
Zgłoś
Wiochmen 2013-08-27, 13:41 1
Zgłoś
Nietzsche 2013-08-27, 13:44
Cytat:

Cytat:

dzarul napisał/a:

up@ a skąd ty k***a wiesz za co go zatrzymali? Pewnie znając życie zaczął kozaczyć i nie chciał wejść do radiowozu. A temu komentatorowi tobym zaj***ł z buta w ryj!!! cwe* zaj***ny

fantomasik napisał/a:

Były policjant!? Czy tatuś w ZOMO?

Koleś 86 rocznik mówi o ZOMO...
Zgłoś
PoloRaulen 2013-08-27, 13:45 3
o tą policjantke to bym sie poobcierał
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 13:49
Zgłoś
głodny_toster 2013-08-27, 13:56 4
Nietzsche napisał/a:

Obrazek

Koleś 86 rocznik mówi o ZOMO...

Człowiek, który ma 33 lata na karku posługuje się kwejkowymi gifami

Co do ZOMO, to jeśli nie wiesz co złego ZOMO zrobiło mojej rodzinie, to morda w kubeł i nie bulgocz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 14:10 5
fantomasik napisał/a:

Co do ZOMO, to jeśli nie wiesz co złego ZOMO zrobiło mojej rodzinie, to morda w kubeł i nie bulgocz.

ciebie zrobiło?
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 14:10 2
Zgłoś
Nietzsche 2013-08-27, 14:10
@up szpantomasik - to jpg a nie gif to raz, dwa nie wiem co niby ma on wspolnego z kwejkiem, po 3 jesli Twoim idolem jest rudzielec, to cokolwiek ZOMO nie zrobilo Twojej rodzinie - nalezalo sie.
Choc podejrzewam, ze ta "krzywda" polegala na zatrzymaniu do kontroli za czasow zamordyzmu polskiego Stevie Wondera, a na przestrzeni czasow, przy okazji rodzinnych spotkan uroslo do rangi Bitwy pod Grunwaldem

mr_9mm napisał/a:

ciebie zrobiło?

Zgłoś
głodny_toster 2013-08-27, 14:36 4
mr_9mm napisał/a:

ciebie zrobiło?

Nie... ale ty możesz się pochwalić swoim tatusiem w sutannie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem