Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bonesowy 2012-04-03, 21:18
Potem śmieszą mnie naklejki typu: "patrz w lusterka - motocykle są wszędzie"
Zgłoś
rogalina 2012-04-03, 21:20
Ktoś zamawiał nerkę?
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-03, 21:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kacpes 2012-04-03, 21:21
Koleś niezły, ale ciskać się tak pomiędzy tiry, to chore (nie widziałem miejsca, aby zmieścić tam swoją kierownice). Tiry go zauważają dopiero, jak wyjedzie kilka metrów sprzed maski. Ale nie moje życie, niech śmiga.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-03, 21:26 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-03, 21:32
[quote[ hmm juz raz łbem kierownice rozpieprzył - na srodku widac znaczek do centrowania
Czas na kolejny raz najwyraźniej..

widac doswiadczony
Zgłoś
tomekp2p 2012-04-03, 21:33
Dla mnie jedynym popisem tego goscia jest jechanie nakedem 200km/h. No i może te winkle bo ładnie przerzuca 2oo ale wciskanie się pomiędzy dwa TIR-y (nie ważne z jaką prędkością jadące) to głupota, mało to było zdarzeń gdzie wciągnęło kogoś pod TIR-a i koledzy którzy z nim jechali zdziwieni "bo przecież się zmieścił". Koleżka ma talent ale nie wykazał się zbytnią inteligencją w niektórych sytuacjach.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-03, 21:35
Zgłoś
minetek 2012-04-03, 21:41 1
Zgłoś
Wiochmen 2012-04-03, 21:42
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-03, 21:43
Śpieszy się oddać organy, ot co!
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-03, 21:45 10
Zgłoś
teken 2012-04-03, 21:51
oddaj mi moje 11 minut życia, mogłeś napisać, że się nie wypieroli.
Zgłoś
Cr4zySh4ker 2012-04-03, 21:59
Do zobaczenia na Hardzie
Zgłoś
wesolyromek 2012-04-03, 22:05 1
czy ktoś zauważył że tiry się tam wyprzedzają ciągle tamując ruch ? fajna kultura...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem