Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potem śmieszą mnie naklejki typu: "patrz w lusterka - motocykle są wszędzie"
Ktoś zamawiał nerkę?
konto usunięte
2012-04-03, 21:20
Koleś niezły, ale ciskać się tak pomiędzy tiry, to chore (nie widziałem miejsca, aby zmieścić tam swoją kierownice). Tiry go zauważają dopiero, jak wyjedzie kilka metrów sprzed maski. Ale nie moje życie, niech śmiga.
konto usunięte
2012-04-03, 21:26
konto usunięte
2012-04-03, 21:32
[quote[ hmm juz raz łbem kierownice rozpieprzył - na srodku widac znaczek do centrowania
Czas na kolejny raz najwyraźniej..
widac doswiadczony
Dla mnie jedynym popisem tego goscia jest jechanie nakedem 200km/h. No i może te winkle bo ładnie przerzuca 2oo ale wciskanie się pomiędzy dwa TIR-y (nie ważne z jaką prędkością jadące) to głupota, mało to było zdarzeń gdzie wciągnęło kogoś pod TIR-a i koledzy którzy z nim jechali zdziwieni "bo przecież się zmieścił". Koleżka ma talent ale nie wykazał się zbytnią inteligencją w niektórych sytuacjach.
konto usunięte
2012-04-03, 21:35
konto usunięte
2012-04-03, 21:43
Śpieszy się oddać organy, ot co!
konto usunięte
2012-04-03, 21:45
oddaj mi moje 11 minut życia, mogłeś napisać, że się nie wypieroli.
Do zobaczenia na Hardzie
czy ktoś zauważył że tiry się tam wyprzedzają ciągle tamując ruch ? fajna kultura...