Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Brazylijski browar kraftowy
phrontch • 2024-06-27, 18:48
Na lotnisku w Manaus policyjny piesio wyczuł, że piwko ma jakiś dziwny zapach. Puszki z 544 gramami skunka miały trafić do miasta Uberlândia w stanie Minas Gerais

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kozła666Stopa 2024-06-28, 7:24
Zbyt pozytywna dlatego zakazana, głowa najarana, wiaderko na stole i zajebawszy się znów jak ja p🤬leee.
Zgłoś
Olashenco 2024-06-28, 11:29 2
Poj🤬e to jest że trzeba przrmycać j🤬ą roślinkę
Zgłoś
misiekdiablo1 2024-06-28, 20:57
Gdzie taki browar można kupić?
Kolega pyta
Zgłoś
pierdylion83 2024-06-28, 21:07 1
Złapali leszcza. W międzyczasie przemycili kontenerowiec koki. Tydzień kolumbijski w LIDLU musi być!
Zgłoś
kulawiec 2024-06-28, 21:35 1
Janko napisał/a:

Wszyst takie kurestwo mamy mniej trupów

Mylisz się. Piwo przy marihuanie jest jak tasak przy igle. Akurat alkohol to narkotyk twardy, nie dosyć, że uzależnia fizycznie, to jeszcze wywołuje agresje. Cały wschód europy jest zaćpany alkoholem.
Zgłoś
Janko 2024-06-28, 22:18
kulawiec napisał/a:

Mylisz się. Piwo przy marihuanie jest jak tasak przy igle. Akurat alkohol to narkotyk twardy, nie dosyć, że uzależnia fizycznie, to jeszcze wywołuje agresje. Cały wschód europy jest zaćpany alkoholem.

Dokładnie dlatego nie piję alkoholu i żyt

[ Dodano 2024-06-28, 22:19 ]
Żyję miało być
Zgłoś
kumbot 2024-06-30, 20:56
to jest k🤬a temat na sadola? ja p🤬le co za gimbaza . pokaz jeszcze jak babcia idzie do kościoła !
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem