Ciebie @okar19 to k🤬a nadal nie czaje, ale spoko - twój problem. Inna sprawa to wielcy k🤬a mesjasze co mnie próbują oświecić, że to nie jest na prawdę - JAKBYM K🤬A NIE WIEDZIAŁ. Wszyscy fani tego wiedzą na czym to polega, więc stfu bo nie macie dystansu do czegoś czego nie rozumiecie.
k🤬a co za idioci,
Na wikipedie sobie wejdz i przeczytaj , ja p🤬le ..
en.wikipedia.org/wiki/Triple_H
It was later announced on WWE.com that in addition to a broken arm Triple H had suffered severe ligament and tendon damage around the elbow and that it would require surgery.
Sobie przetłumacz

Ja p🤬lę... A ja myślałem, że MMA to szczyt lipy
![]()
gdzie niby w MMA widzisz "lipe"? idz dalej oglądać przereklamowany boks lub inne ścierwo

gdzie niby w MMA widzisz "lipe"? idz dalej oglądać przereklamowany boks lub inne ścierwo
jesli boks to scierwo to ciekawe czemu zawodnicy mma nie probuja walczyc na ringu????????????????czyzby brakowalo specjalizacji i techniki bokserskiej? bo te obszerne sierpocepy z mma to nie boks?czemu to do mma przechodza wypaleni bokserzy by dorobic? czy dlatego ze zawsze znajda jakiegos losia bez gardy .
Skoncz pisac p🤬ly bo boks wymaga bardzo waskiej specjalizacji na ktora stac niewielu a mma jest dla wszystkich i bez stojki nawet mozna cos ugrac.
wiec wyslij informacje do mozgu i zastanow sie czyci mistrzowie nokautow zakladajac bokserskie rekawice i walczac 12 rund wogole zadali by prawidlowy cios. I nie probuj wciskac ze bokser w mma zostalby polozony jakims wymyslnym duszeniem - porownaj stojke gdzie da sie porownywac
boks przereklamowany? a chcialbym aby kiedys mma bylo tak przereklamowane bo poki co 20 lat jako takiej tradycji to nic przy ponad 100 latach boksu
a co do tego ssajacego filmiku jeszcze nie widzialem ze ktos w ten sposob zlamal reke komukolwiek to znaczy ze drapiac sie po plecach polamalem sobie wielokrotnie k🤬a co za szopka

Po pierwsze, tradycja mma sięga już czasów starożytnej grecji, wtedy nazywało się to Pankration (od tej nazwy powstała jedna z pierwszych organizacji, Pancrase).
Po drugie, zawodnicy mma biją się w ringu, na przykład na KSW, na przykład w Pride pili się w ringu, nie wiem co Ty za głupoty p🤬lisz ale pomimo bycia młodszym o 9 lat od Ciebie wiem w c🤬j więcej

bo te obszerne sierpocepy z mma to nie boks?czemu to do mma przechodza wypaleni bokserzy by dorobic? czy dlatego ze zawsze znajda jakiegos losia bez gardy .
Skoncz pisac pie**oly bo boks wymaga bardzo waskiej specjalizacji na ktora stac niewielu a mma jest dla wszystkich i bez stojki nawet mozna cos ugrac.
wiec wyslij informacje do mozgu i zastanow sie czyci mistrzowie nokautow zakladajac bokserskie rekawice i walczac 12 rund wogole zadali by prawidlowy cios. I nie probuj wciskac ze bokser w mma zostalby polozony jakims wymyslnym duszeniem - porownaj stojke gdzie da sie porownywac
Nie masz czegoś takiego jak instynkt samozachowawczy i bardzo lubisz się błaźnić? Widziałeś kiedykolwiek jakąś galę MMA inną od KSW? Nie? To wróć ułomie pod biurko, weź pałę z powrotem do ryja i przynajmniej skończ p🤬lić głupoty. MMA to sport WSZECHSTRONNY gdzie szansę ma KAŻDY w KAŻDEJ płaszczyźnie walki, wymaga tyle samo przygotowania co boks o ile nie więcej - w boksie wiesz że będziesz się bił tylko na pięści, w mma musisz przygotować się kompleksowo do każdej walki, do każdego zawodnika inaczej. I owszem, bokser zostałby położony wymyślnym duszeniem, odwołam się do pierwszych UFC - Art Jimmerson, wywodzący się z boksu odklepał w parterze zanim doszło do jakiejkolwiek akcji ze strony Royce Gracie, po prostu ni c🤬ja się nie odnalazł poza swoim światem.