Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:24
konto usunięte 2012-08-28, 14:25
etinos
myślisz że nie czytałem?
założyć firme płacić podstawową wypłatę co miesiąc do zusu?
I albo wyjdzie biznes albo nie? Jak wyjdzie to brawo a jak nie to naprawde wieszać się na latarni.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-08-28, 14:28
Fullmoon napisał/a:

to samo miałem napisać

I kto tu szybciej myśli?
Zgłoś
phobox2 2012-08-28, 14:32 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Skora2 2012-08-28, 14:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
azerbejdzanification 2012-08-28, 14:40 8
Zgłoś
miedziak 2012-08-28, 14:41 2
Zgłoś
czaku.krk 2012-08-28, 14:44 2
@Roszp
Ja tam za kolnierz nie wylewalem na studiach

a tak na marginesie to dotknalas przypadkiem problemu jakosci ksztalcenia na studiach ktory sam w sobie jest niezla patologia. Raczej watpie ze sie cos zmienilo odkad sam studiowalem.

@idiota_iles tam iles

Powiem Ci tylko jedno i konczmy ten temat:
Jak zapytalem kiedys rodzicow czy dostane kieszonkowe to mi odpowiedzieli "chcesz pieniadze? To idz sobie zarob". Wtedy mnie to strasznie denerwowalo a teraz im dziekuje za to ze nie jestem jednym z tych "roszczeniowcow" co to uwazaja ze ma dostawac minimum 3000 netto bo on przeciez jest nie wiadomo jaki inzynier. Jakbys byl dobry w tym co robisz to bys nie mial problemu ze znalezieniem pracy.
I tak na koniec:
Ty po prostu byłeś za dobry do tej roboty

Zupelnie jak w tym dialogu
Kuba: Skąd ty tyle tego masz?
Siwy: Pracowałem w rozlewni jogurtów, jak mnie wywalili, to powiedzieli, żebym sobie je zabrał.
Witek: Ty po prostu byłeś za dobry do tej roboty.
Siwy: To nie to, waliłem gruchę do głównego zbiornika.
Zgłoś
Marshal 2012-08-28, 14:46
Chyba podobny temat juz kiedys byl.
I przedstawial bron wykonana i wykorzystywana w Czeczeni, i jakos te wszystkie sa dosc podobne do tamtych
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-28, 14:48
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-28, 14:52 1
Zgłoś
Skora2 2012-08-28, 15:00
Zgłoś
miedziak 2012-08-28, 15:08
Swoją drogą nie zapominajcie ile pracodawca i wy musicie płacić państwu.
Zgłoś
kupsztalll 2012-08-28, 15:08 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-28, 15:10 1
Zarejestrowałem się na tej stronie tylko dlatego ze mocno zirytował mnie komentarz Pana idioty!
Przestań zwalać winę na kraj / państwo. To takie typowo polskie żeby widzieć w swojej nieudolności winę państwa. Umiesz liczyć, licz na siebie. Skoro jesteś już taki wykształcony i zmęczony życiem to zapewne wiesz ze nikt Ci nie da nic za darmo. Nie wierze w to ze nie ma pracy. Jak Ci się nie podoba praca dla kogoś to nikt ci nie broni rozkręcić własny biznes. Koszty są naprawdę nie wielkie, ale wtedy jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. Nie ma znaczenia kto jest teraz u władzy. Jestem w 100% pewien ze gdyby rządził teraz PIS czy każda inna formacja sytuacja w Polsce wyglądałaby tak samo.
Zgłoś
JarekJUHC 2012-08-28, 15:17
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem