Janusze z Filipin rzeźbią giwery pilnikami... I o dziwo strzelają.
BTW, 70% Filipińczyków posiada broń palną. A my? Szkoda gadać.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2014-12-15, 0:29
konto usunięte
2014-12-15, 0:42
Nie podejmuje się walki z wiatrakami jaką jest próba uzyskania pozwolenia na broń, dopóki nie doczekam się zdrowej liberalizacji tych przepisów. Ja też mam do Ciebie pytanie. Czy byłeś może na otwarciu?
konto usunięte
2014-12-15, 1:05
Na Filipinach trwa konflikt zbrony ( tak, zaczęty przez Muzłumanów) filmik jako starter dyskusji wydaje się być bez sensu...
konto usunięte
2014-12-15, 1:09
No i udowodniłeś, że jesteś idiotą zwykłym. Co chce kupować broń jak cukierki.
Tak, byłem na otwarciu twojej czaszki. Mózgu nie stwierdzono. Dodatkowo stwierdzono podczas oględzin, że w twojej dupie otwierano nie tylko parasole. Tam by się już zmieścił nawet baldachim.
Za cienki jesteś na mnie, musisz trochę popracować na sobą chłopaczku.
Stnq
2014-12-15, 2:58
konto usunięte
2014-12-15, 4:59
Z jakiego powodu i jaki wniosek składałeś durniu?
konto usunięte
2014-12-15, 8:11
konto usunięte
2014-12-15, 8:21
konto usunięte
2014-12-15, 8:30
Michael_Myers napisał/a:
My mamy wiatrówki
Jo chyba Ty
kalium napisał/a:
Po drugie - samym pilnikiem to ty skutecznej, celnej broni nie zrobisz. Gdzie kucie czy tłoczenie, frezowanie, toczenie, wiercenie, gdzie gwintowanie luf. Pilnikami to oni mogą w gotowych korpusach usuwać jakieś wady, dopasowywać poszczególne elementy. Ale jak widać gimbusa łatwo podniecić kilkoma bzdurnymi ujęciami.
Może jeszcze amunicję produkują za pomocą wkrętaka i młotka?
Mylisz się luf się nie gwintuje tylko przepycha lub przeciąga. Poczytaj jak były wykonywane Steny podczas okupacji.
konto usunięte
2014-12-15, 9:45
Afgance w czasie wojny z ZSRR tez robili swoja bron przy uzyciu prymitywnych narzedzi.
Nasi z AK od Piwnika mieli swoja produkceje stenow, w lasach!!! Jak jest potrzeba to sie zrobi.
W polsce zeby dostac teraz bron to trzeba udowodnic ze nie jestes wielbladem, jedyny sensowny dostep do broni to poojscie na stzrelnice zeby sobie postrzelac
konto usunięte
2014-12-15, 11:05
jak latwo i "super tanio" uzyskuje sie pozwolenie na bron
gunblog.eu/2014/03/porady-ile-kosztuje-pozwolenie-na-bron/