Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bestli 2015-03-12, 18:23
[quote = "Sonal"] Sam na niego zagłosuję, na zasadzie mniejszego zła. Nie mogę sobie wyobrazić PISowców u (jakiejkolwiek) władzy. A inni niestety nie mają szans. Więc został Bronek. po tym co napisałeś uważam, ze nie masz żadnych poglądów

żeby to jakoś wyglądało. dlaczego dzięki taki jak ja?
Zgłoś
markop4321 2015-03-12, 18:35
Sonal napisał/a:

Marnuje głos? Bo co? Bo Ty twierdzisz, że TWOJE poglądy są jedynie słuszne? hahahahaha

ty możesz zmarnować bo i tak jesteś debilem a głosy debilów nie są liczone
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-12, 18:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bestli 2015-03-12, 19:03
Wilk ma pewnie więcej, a przynajmniej mam taką nadzieje. A nawet jeżeli ma 1% to znaczy, ze już nie warto na niego glosować? Same z siebie te procenty się nie wezmą przecież.
Zgłoś
djboss2 2015-03-12, 19:33
mam bronka w dupie, sram mu w ryj i niecvh spirdala
Zgłoś
noterscrut 2015-03-12, 20:09 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-12, 21:21 3
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-12, 21:32 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-12, 21:51
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-12, 23:05 1
Zgłoś
Sonal 2015-03-13, 11:50
Zgłoś
Jack Daniel's 2015-03-14, 17:51
djboss2 napisał/a:

mam bronka w dupie, sram mu w ryj i niecvh spirdala

Zrobiłem PrintScreen i zgłaszam do Prokuratury obrazę prezydenta.
Zgłoś
bestli 2015-03-14, 23:39
teraz pójdzie siedzieć, jak ten co krzesłem chciał w bronka rzucić
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem