👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Turkusowa Dziewica napisał/a:
Przez was ja i tacy jak ja na Korwina nie zaglosuja bo nie chca sie identyfikowac z rzesza jego gimbusich wiebicieli.
Aha, to gimbusi wielbiciele Komorowskiego i Jara ci nie przeszkadząją? Poza tym, myślisz za siebie, więc co to ma do rzeczy co inni gadają.
Fajnie, że pojawił się wpis na Komorowskiego, Jaro zdążył mi się już znudzić... Jeszcze tylko żony brak.

Paranoja, dzieci chcą by korwin mikke był prezydentem, bo zalegalizuje zioło.
Pewnie nigdy zioła na oczy nie widzieli oprócz tego z tapety na komórce, ale legalizacja...nie wspomnę o majeranach.
Hehehe dobre sobie.
Zioło chcą oficjalnie jarać, a ze szlugami się kitrają.
Pewnie nigdy zioła na oczy nie widzieli oprócz tego z tapety na komórce, ale legalizacja...nie wspomnę o majeranach.
Hehehe dobre sobie.

Zioło chcą oficjalnie jarać, a ze szlugami się kitrają.

Przez was ja i tacy jak ja na Korwina nie zaglosuja bo nie chca sie identyfikowac z rzesza jego gimbusich wiebicieli.
nie zaglosuja na niego c🤬y przejmujace sie wypowiedziami 15latkow na humorystycznym forum? jaka strata

czekamy do 21 czerwca