Turkusowa Dziewica napisał/a:
Przez was ja i tacy jak ja na Korwina nie zaglosuja bo nie chca sie identyfikowac z rzesza jego gimbusich wiebicieli.
Aha, to gimbusi wielbiciele Komorowskiego i Jara ci nie przeszkadząją? Poza tym, myślisz za siebie, więc co to ma do rzeczy co inni gadają.
Fajnie, że pojawił się wpis na Komorowskiego, Jaro zdążył mi się już znudzić... Jeszcze tylko żony brak.

Chryste...wrzuc zdjecie zabawkowego ziemniaka a zaczna p🤬lic o polityce...

Paranoja, dzieci chcą by korwin mikke był prezydentem, bo zalegalizuje zioło.
Pewnie nigdy zioła na oczy nie widzieli oprócz tego z tapety na komórce, ale legalizacja...nie wspomnę o majeranach.
Hehehe dobre sobie.
Zioło chcą oficjalnie jarać, a ze szlugami się kitrają.
Pewnie nigdy zioła na oczy nie widzieli oprócz tego z tapety na komórce, ale legalizacja...nie wspomnę o majeranach.
Hehehe dobre sobie.

Zioło chcą oficjalnie jarać, a ze szlugami się kitrają.

Że też akurat w tych wyborach Krzaklewski nie próbuje już swych sił. Przynajmniej hasło miał zajebiste.
Miałem zamiar iść na wybory chociażby po to, aby wybrać mniejsze zło, a tymczasem nie widze żadnej konkretnej kandydatury..
"Krzak na tak!" i c🤬j.
Miałem zamiar iść na wybory chociażby po to, aby wybrać mniejsze zło, a tymczasem nie widze żadnej konkretnej kandydatury..
"Krzak na tak!" i c🤬j.

Przez was ja i tacy jak ja na Korwina nie zaglosuja bo nie chca sie identyfikowac z rzesza jego gimbusich wiebicieli.
nie zaglosuja na niego c🤬y przejmujace sie wypowiedziami 15latkow na humorystycznym forum? jaka strata

czekamy do 21 czerwca