Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bronek Komorowski
p................3 • 2011-01-08, 4:05
Ewolucja, a może raczej rewolucja w działaniu Jego Ekscelencji Prezydenta Bronisława Komorowskiego zwanego dalej Bronkiem

No i pytanie czy wujek Bronek będzie jak wujek Józek ?

PS. Będę wdzięczny za podanie mi w komentarzu nazwy białej czcionki z czarną obwódką z pierwszego zdjęcia.
PS2. Zaznaczam, że zdjęcia nie mają na celu nikogo obrazić. Osobiście Bronka lubię, szczególnie jak popełnia gafy.
Zgłoś
n................l 2011-01-09, 10:14
ten na pierwszym to Bill Gate's!
Zgłoś
Graveir 2011-01-09, 10:56
gumol napisał/a:

a czarna obwodke robisz w paincie kredką

Albo jak człowiek cywilizowany walisz stroke w gimpie albo photoshopie...
Zgłoś
truczek123 2011-01-09, 11:05
@ rottunio
piwa nie dam bo mam centralnie w k🤬sie politykę dziękuję.

Czyli co ?! k🤬s nie spelnia wymagan kraju ?
Zgłoś
Larv 2011-01-09, 11:15
chyba znalazłem różnice: po lewej to Komorowski a po prawej Stalin
Zgłoś
B................l 2011-01-09, 12:28
PS2. Zaznaczam, że zdjęcia nie mają na celu nikogo obrazić. Osobiście Bronka lubię, szczególnie jak popełnia gafy.

o K🤬a ale jesteś "POlitycznie-POprawny"...
Zgłoś
h................_ 2011-01-09, 12:38 2

to jest funny i cool

ten temat nie jest funny i nie jest cool
Zgłoś
T................. 2011-01-09, 13:35
1986kuba napisał/a:

Obrazek

a tak poważnie to co za c🤬jowa moda w tym kraju, żeby na prezydenta wybranego większością Narodu wołać sobie "Bronek" i przyrównywać go do ludobójcy. Żeby to jeszcze jakieś zabawne było ale jest c🤬jowe i jebie opozycją w pejoratywnym tego słowa znaczeniu

Reasumując: z tą polityką

z polityką starczyłoby, a zresztą, skoro sam tak podsumowales to nie rozumiem po c🤬j ten wyklad wyzej
Zgłoś
Magik2501 2011-01-09, 14:47 2
1986kuba napisał/a:

a tak poważnie to co za c🤬jowa moda w tym kraju, żeby na prezydenta wybranego większością Narodu wołać sobie "Bronek" i przyrównywać go do ludobójcy.

Hmm taka sama moda jak nazywanie prezydenta "Kaczor", więc nie widzę problemu.

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
S................r 2011-01-09, 15:22
Różnica jest taka, że Stalin wymiatał, a Bronek nie.
Zgłoś
1................a 2011-01-09, 16:24
Turek. napisał/a:

z polityką starczyłoby, a zresztą, skoro sam tak podsumowales to nie rozumiem po c🤬j ten wyklad wyzej

po to żebyś się zastanawiał nad tym w niedzielne popołudnie lub jak kto woli, kaprys mój

Magik2501 napisał/a:

Hmm taka sama moda jak nazywanie prezydenta "Kaczor", więc nie widzę problemu.

No czyli mówię, że c🤬jowa moda Jak mi się nie podobały poglądy ś.p. prezydenta Kaczyńskiego to dla mnie zawsze to był Kaczyński, a nie k🤬a Leszek (vide Bronek) czy Kaczorek (vide Komor etc)
Poza tym nigdy nie popierałem przyrównywania prezydenta RP do ludobójcy, jakim był Stalin, także ja widzę problem
Zgłoś
z................x 2011-01-09, 20:27
Nie ma dobrego kandydata na prezydenta , wybieramy mniejsze zło . Każdy porządny człowiek jak trafi do polityki i zobaczy te ogromne pieniądze , zaczyna mieć w dupie polske i dba o własne dupsko .
Zgłoś
d................e 2011-01-09, 21:54 1
@1986kuba napisałeś: "a tak poważnie to co za c🤬jowa moda w tym kraju, żeby na prezydenta wybranego większością Narodu wołać sobie "Bronek" i przyrównywać go do ludobójcy. Żeby to jeszcze jakieś zabawne było ale jest c🤬jowe i jebie opozycją w pejoratywnym tego słowa znaczeniu"

Nie wiem, czy wiesz, ale wyborcy PO w trakcie wyborów prezydenckich pop🤬lali po ulicach w koszulkach "Głosuję na Bronka", poszukaj sobie na google zdjęcia ;p strzeliłeś sobie w tym momencie samobója, bo od razu twierdzisz, że to opozycja, a tymczasem to Ty wstawiłeś debilne zdjęcie kaczyńskiego

Patrząc po liczbie piw, które otrzymałeś pod tym komentarzem, dziwię się, że gdy jakiś czas temu zareagowałem na zdjęcie kaczyńskiego z penisem na czole spotkałem się jedynie z bluzgami pod swoim adresem ;]
Zgłoś
h................_ 2011-01-09, 22:31
@up to wypracowanie to przepis na nalesniki? bo szczerze mowiac....

Zgłoś
1................a 2011-01-09, 22:45
drowze napisał/a:

długa treść, wiemy jaka

istnieje jeszcze coś takiego jak kontekst wypowiedzi; kampania to jedno, nienawistna szydera to drugie.

Jeszcze chwilę i dostaniemy po warnie od moda za tą dysputę, więc jak musisz to ripostuj waść i kończymy
Zgłoś
v................w 2011-01-09, 23:33
opozycja co to k🤬a ma z tym wspólnego pajacu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie